Odmazání hlášky
Odmazání hlášky
Zdravim, vedel by nekdo poradit jak odmazat hlasku o nedostatku paliva na pocitaci? Nic jineho mi tam nejde zobrazit dokud nenatankuju.....
Dekuji
Dekuji
Astra J ST 1.4 LPG Cosmo
- Reklama
Re: Odmazání hlášky
Mne funguje potvrdzovacie tlacitko palubneho pocitaca (SET/CLR).
Opel Astra Sports Tourer Cosmo (J) 1.6 Turbo 125kW/170k - 2016
Opel Astra Caravan Classic II (G) 1.6 76kW/103k - 2008
Opel Astra Caravan Classic II (G) 1.6 76kW/103k - 2008
To bohu žel lze aplikovat pouze do zůstatku na dojezd mezi cca 110 km a 50 km. Pak už to odmazat nejde.
Simca Elyse, Škoda 120 Rapid, Škoda MB 100, Škoda 120, Škoda Forman,
WV Passat IV 1,9TDi combi, VW Passat V 1,9TDi combi,
Opel Astra G 2.0 Di caravan,
Opel Corsa D 1,4 16V,
Opel Astra J Sports Tourer 1,6 CDTI (100kW)
WV Passat IV 1,9TDi combi, VW Passat V 1,9TDi combi,
Opel Astra G 2.0 Di caravan,
Opel Corsa D 1,4 16V,
Opel Astra J Sports Tourer 1,6 CDTI (100kW)
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak potvrzuje co napsal KOTEK, odmazat to nelze a tak jedině natankovat . Většinou jak mám dojezd cca 90 km rozsvítí se mi hladové oko a na barevném displeji se mi objeví navigace a mohu potvrdit že chci vyhledat nej. pumpu. Pokud mám dokesz cca 40km tak už se to objeví na displeji mezi budíky natrvalo a nelze to smazat.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Nechcem tu "prudiť", ale nedoporučujem jazdiť často na rezervu - čerpadlo nie je ponorené v palive (neviem ako je to u diesla, píšem o benziniaku), tým pádom sa nechladí a preto sa zvykne častejšie "kaziť" - nehovoriac o tom, že pri malom množstve paliva, v zatáčkach, pri pôsobení odstredivej sily čerpadlo sem-tam nenasaje palivo, ide naprázdno, tzn. "nemaže sa" a rýchlejšie sa opotrebúvava (toto konštatovanie nie je môj výmysel, je to príklad z praxe, no nie mojej).
Ja tankujem najpozdejšie ihneď akonáhle na mňa zabliká "hladové oko"(kontrolka rezervy) a na displayi vyskočí hláška - i keď sa snažím nedostať sa až do tohto stavu.
Ja tankujem najpozdejšie ihneď akonáhle na mňa zabliká "hladové oko"(kontrolka rezervy) a na displayi vyskočí hláška - i keď sa snažím nedostať sa až do tohto stavu.
Naposledy upravil(a) jack dne 05 led 2016, 10:30, celkem upraveno 1 x.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
Vzdy som jazdil na vypary a nikdy nebol problem, ale nevylucujem ze niektore auta s tym mozu mat problem. Kazdopadne je blbost, ked mi ostava 10km dojazd a sledujem kazdy meter prejdenej vzdialenosti, tak hlaska o nedostatku paliva zakryje vsetky dolezite udaje. Este ze to nezhasne svetla
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
"Hladové oko" . Myslím si, že predajca by mal odovzdávať nové vozidlo s väčším objemom paliva. Moje prvé tankovanie bolo 54,62 litra (do 1. zastavenia pištole). No ak by nebola ČS tak blízko, tak neviem... Pri preberaní auta totiž ani nevieš aký je stav v nádrži, keďže sa hláška nedá odstrániť.
hladové oko
hladové oko
Astra J Notchback 1,6 T 125 kW ( A16 XHT)- 2014
Odmazání hlášky
S tymto pocitom by som nevedel ani jazdit. Aby na mna svietilo toto oko. Sa mi tak raz do roka stane, ze mi zasvieti rezerva. Aj to len preto ze pumpa na ktoru som siel bola mimoriadne zavreta ...
Astra GTC Sport A14NET 103kW
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
Presne tak, tiež ma to dosť rozptyľuje - to potom človek nemá ani pôžitok z jazdy. Mne stačí, keď mi zahlási nízku hladinu kvapaliny v ostrekovačoch, tak ju dolievam hneď pri najbližšej príležitosti (nosím vždy 3 l v kufri).
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo