Zdravím,
Dnes se mi v mé Astře vyskytla poměrně zvláštní a záhadná závada se kterou si fakt už nevím rady.
Před třemi dny jsem přijel z práce domů, zaparkoval a poté auto tři dny stálo. Dnes ráno jsem zjistil, že nefunguje rádio, informační display, veškerá tlačítka a podsvícení přístrojové desky - jen ta prostřední část kterou se ovládá rádio a menu vozu. Dále ještě nejde zvuk blinkrů, jen tiše blikají. Je to všechno úplně mrtvé. Jinak vše OK, jde nastartovat, ovládání topení i klimatizace včetně podsvícení, palubní počítač, kontrolky, přepínaní režimu Sport, Tour, vypnutí Kontroly Trakce - vše funguje.
Pojistky v motoru, v palubní desce i kufru jsem kontroloval a proměřil, při zapnutém klíčku jsou pod napětím i obvod Rádia a Zábavního systému. Kabeláž v motoru a konektory OK, vše neporušené. Kabeláž a konektory v přístrojové desce za rádiem taky OK, ukostření taktéž. Zkoušel jsem i odpojit baterii a druhý klíč, vše bez výsledku. Máte ještě někdo nějaký tip čím by to mohlo být?
Nefunkční Rádio, Display, přístrojová deska
- Reklama
Re: Nefunkční Rádio, Display, přístrojová deska
Hned prve ma napadla poistka. Na gcku som takto odpalil poistku pri montazi radias. Ale ked pises, ze je to ok...tak to je fakt cudne.
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
Takze vlastne nefunguje komplet radio vcetne jeho tlacitek a displeje (zvuk smerovek dela radio). Takze oprava radia nebo nove/pouzite.že nefunguje rádio, informační display, veškerá tlačítka a podsvícení přístrojové desky - jen ta prostřední část kterou se ovládá rádio a menu vozu. Dále ještě nejde zvuk blinkrů, jen tiše blikají.
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
Pises ze si odpojil baterku.
Skus to este tak ze odpojis vsetky kable od radia a nechaj par minut tak. Mozno niektory system v aute drzi nejake napetie, pripadne ma zapametany nejaky blby stav.
Nema radio nejake resetovacie tlacitko zo zadu?
Skus to este tak ze odpojis vsetky kable od radia a nechaj par minut tak. Mozno niektory system v aute drzi nejake napetie, pripadne ma zapametany nejaky blby stav.
Nema radio nejake resetovacie tlacitko zo zadu?
Zafira-C Cosmo 1.4T 103kW LPG ( B14NET ) 8/2015
ex: Astra-G Caravan Classic 1.4 66kw ( Z14XEP ) 9/2005 LPG prerabka 9/2012
ex: Astra-G Caravan Classic 1.4 66kw ( Z14XEP ) 9/2005 LPG prerabka 9/2012
Deflinek vyresil si ten problem nakonec?
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011