Mě okna dálkovým ovladačem jdou jak otevírat, tak také zavírat.
Auto je zamčeno - podržím tlačítko odemčení delší dobu, auto se odemkne a po 1-2 sekundách se otevřou všechna okna.
Auto je odemčeno - podržím tlačítko zamčení delší dobu, auto se zamkne a po 1-2 sekundách se zavřou všechna okna (pokud jsou otevřená). I když je auto zamknuté a zůstane nějaké okno otevřené, stačí podržet tlačítko zamknutí delší dobu a okna se zavřou.
Tak to funguje u mého auta.
Elektricke stahovanie okien
Re: Elektricke stahovanie okien
Opel Astra J 1,4 turbo 103kW/140k notchback-SEDAN - drive - 2015
- Reklama
Priznám sa chlapi, že to otváranie okien som neskúšal (ovládané mám všetky 4 okna), je to pre mňa novinka i keď auto mám 2 roky. Keď je to tak, potom beriem moje konštatovanie späť - musím vyskúšať.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
Taky takR@dek píše:Mě okna dálkovým ovladačem jdou jak otevírat, tak také zavírat.
Auto je zamčeno - podržím tlačítko odemčení delší dobu, auto se odemkne a po 1-2 sekundách se otevřou všechna okna.
Auto je odemčeno - podržím tlačítko zamčení delší dobu, auto se zamkne a po 1-2 sekundách se zavřou všechna okna (pokud jsou otevřená). I když je auto zamknuté a zůstane nějaké okno otevřené, stačí podržet tlačítko zamknutí delší dobu a okna se zavřou.
Tak to funguje u mého auta.
Simca Elyse, Škoda 120 Rapid, Škoda MB 100, Škoda 120, Škoda Forman,
WV Passat IV 1,9TDi combi, VW Passat V 1,9TDi combi,
Opel Astra G 2.0 Di caravan,
Opel Corsa D 1,4 16V,
Opel Astra J Sports Tourer 1,6 CDTI (100kW)
WV Passat IV 1,9TDi combi, VW Passat V 1,9TDi combi,
Opel Astra G 2.0 Di caravan,
Opel Corsa D 1,4 16V,
Opel Astra J Sports Tourer 1,6 CDTI (100kW)
Elektricke stahovanie okien
Idu, len skoda že to treba drzat. Samo dotahovanie pri zamknuti by bolo uzitocnejsie ...
Astra GTC Sport A14NET 103kW
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Taky už jsem na to přišel, poradil mi to kolega co má WW , tak že stejné jako u Radka a Kotka .
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory