Antikorozni ochrana
Re: Antikorozni ochrana
Nemam zvedak, tak alespon takove foto:
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
- Reklama
Zajimava je ta svetla barva na tlumici, bud to tam dal predesly majitel(opel) nebo uz v tovarne.
Evidentne na tých dvoch podvozkoch sú dosť markantné rozdiely v kvalite nástreku - v poslednom čase čím ďalej, tým výrobcovia viac šetria, no na tých nesprávnych miestach. Pozeral som ten svoj a môžem konštatovať, že môj je približne rovnaký ako ten "bleskov", až na výfukové potrubie - moje je po dvoch rokoch už trochu hrdzavé.
Blesk-u, ten tvoj výfuk si niečim natieral, či je "nedotknutý" ešte od výroby? - oproti môjmu je skoro ako nový.
Blesk-u, ten tvoj výfuk si niečim natieral, či je "nedotknutý" ešte od výroby? - oproti môjmu je skoro ako nový.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
Ano vyfuk som striekal striebornym sprejom, ked som nemal co robit Predtym mal povrchovu koroziu, ktora po mesiaci zase zacina vyliezat.
Tak uz mam podvozek osetreny vcetne vyfuku a vystrikani dutin... mrknete na fotky. Je to teda sakra rozdil.
Vyzerá to pekne, s akým prostriedkom to máš nastriekané - BODY?
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
Je to nastrikano Dinitrolem vcetne ramen. Mrkni na tuhle stranku: http://www.autoklempirstvi.cz/nastrik-p ... dutin.html Maji v tom slusnou praxi a jsou dost precizni, tak by to melo vydrzet. Hold na cem usetri vyrobce, to musi doplatit zakaznik.
Mozes napisat i cenu (aspon do SZ)? V blizkej dobe mi dorazi astra z britanie, tak by som to podstupil asi i ja.
Opel Astra Sports Tourer Cosmo (J) 1.6 Turbo 125kW/170k - 2016
Opel Astra Caravan Classic II (G) 1.6 76kW/103k - 2008
Opel Astra Caravan Classic II (G) 1.6 76kW/103k - 2008
Piste, piste, jsem zvedavy
V lednu mi dorazi nove vozidlo Astra J ST. Taky premyslim o nastriku podvozku.
Pada mi otazka, zda neprijdu o zaruku vozidla po nastriku spodku?
Dealer Opel to nerad vidi, kdyz v necem "zasahujeme". Jednou jsem v Opelu bavil o tazne zarizne a nezavisle topeni, ze by namontovala jina firma a mnohem levneji. V prodejne mi sdelili, ze v tomto pripade zaruka zanika . Tak jsem to vycouvnul.
V lednu mi dorazi nove vozidlo Astra J ST. Taky premyslim o nastriku podvozku.
Pada mi otazka, zda neprijdu o zaruku vozidla po nastriku spodku?
Dealer Opel to nerad vidi, kdyz v necem "zasahujeme". Jednou jsem v Opelu bavil o tazne zarizne a nezavisle topeni, ze by namontovala jina firma a mnohem levneji. V prodejne mi sdelili, ze v tomto pripade zaruka zanika . Tak jsem to vycouvnul.
Opel Astra ST J Cosmo 1.6 CDTI - 100 kW
ex: Škoda Octavia I Combi Elegance 1.9 TDI - 81 kW
ex: Peugeot 406 Combi 1.9TD - 66 kW
ex: Škoda Felicia LX 1.9D - 47 kW
ex: Renault 21 TXE 2.2i - 81 kW
ex: Škoda 120L - 36,7 kW
ex: Škoda Octavia I Combi Elegance 1.9 TDI - 81 kW
ex: Peugeot 406 Combi 1.9TD - 66 kW
ex: Škoda Felicia LX 1.9D - 47 kW
ex: Renault 21 TXE 2.2i - 81 kW
ex: Škoda 120L - 36,7 kW
O zaruku nastrikem prijit nemuzes. Je to preci tve auto, tak je na tobe co s nim delas. Tazne nebo vytapeni uz je zasah do elektroinstlace ci konstrukce vozu. Takze nastrik je neco jineho. Aspon kolega, ktery mi to doporucoval (nastrik), tak take toto dilema resil.