svetlá výška
svetlá výška
neviem sa dopatrat aku svetlu vysku ma astra J.
Poradí niekto ?
Poradí niekto ?
astra st, 1,7 cdti,92 kW
- Reklama
Re: svetlá výška
Tu: http://www.automobilrevue.cz/rubriky/au ... 41170.html udávaju 100mm (na konci článku), ale zdá sa mi to akosi dosť málo.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
urcite je to viac.
Len nechapem preco opel tak utajuje tento rozmer. Pri inych znackach to nie je problem zistit.
Len nechapem preco opel tak utajuje tento rozmer. Pri inych znackach to nie je problem zistit.
astra st, 1,7 cdti,92 kW
Tá výška (skutočná) by zaujímala aj mňa, pri vjazde a výjazde do garáže škrtám trošičku predným spojlerom o prah dverí. Nahodím letné 17" a pokúsim sa niekde na rovnej ploche od najnižšieho bodu auta po zem to zmerať.
100 mm je minimalna svetlá výška vozidla podľa vyhlášky tuším.
a je rozdiel aký podvozok má astra nahodený, ja mám flex ride a asi "obyčajné " pružiny a auto vyzerá oproti astre s podvozkom sport ako tereňák.
a je rozdiel aký podvozok má astra nahodený, ja mám flex ride a asi "obyčajné " pružiny a auto vyzerá oproti astre s podvozkom sport ako tereňák.
OPEL Astra J.....2.0 CDTI 118kW.....6°AT.....r.v. 2011.....http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=652
u mne to děla 11cm,na 17palc.lit. kolech nejniž je u prostřed auta katalyzator.
Astra J 1.4 XER / Enjoy / Edice 20 let / Opel 500 / model 2012
Má smysl si na našich silnicích snižovat podvozek, nebo naopak zvyšovat, nebo to raději nechat jak to je?
Konečne som sa dopátral rozmeru "svetlej výšky" Astry J: 160mmwind01 píše:neviem sa dopatrat aku svetlu vysku ma astra J.
Tento rozmer je uvedený v ruskej knihe, čo tu dal odkaz blesk.
Je tam uvedené: Dorožnyj prosvet: 160mm - v preklade: cestná výška: 160mm
(Trochu pozde, ale predsa)
Priamo z vyroby je mozne objednat zvyseny (s ocharnnym krytom motora), alebo znizeny podvozok. Teda otazka je jak to s tou svetlou vyskou je vo vsetkych variantach.
Opel Astra Sports Tourer Cosmo (J) 1.6 Turbo 125kW/170k - 2016
Opel Astra Caravan Classic II (G) 1.6 76kW/103k - 2008
Opel Astra Caravan Classic II (G) 1.6 76kW/103k - 2008
ten standard je myslim si ok. akurat pri kombi je troska horsi v terene. tento tyzden dostava zabrat, kedze chodim kazdy vecer k vode a je tam i kopec konarov z vyrubanych stromov. osobne by som isto neznizoval ani nezvysoval..jedine, ak by bola moznost pneumatickho zvysnia v terene
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L