S tým vypúšťaním vzduchu to teoreticky môže fungovať aj dnes, pri poklese tlaku ten ventil ohlási pokles, veď na to tam je, ide len o to, či moderné riadiace jednotky to pri programovaní vyhodnotia tak, že si ten ventil spárujú. Technicky to neni problém, ide len o to, či si chránia biznis a zrušili to, alebo tam táto funkcia stále je. Neviem ako teraz, ale aj v Astre G sa dali napr. chybové kódy prečitať aj bez diagnostickej jednotky, takéto skryté funkcie pre prípad núdze sú bežné a nevedia možno o nich ani v servisáci.
Krabičku som veľmi nehľadal, jednu som videl za $100, inak od $400 vyššie, ale asi som zle hľadal. Nejde len o krabičku, ale aj ventily. Jasné nie je to až taká položka, ale predsa len prezutie pozerám na zľavových portáloch stále sú nejaké ponuky, momentálne vidím komplet prezutie €6,50 (pôvodnú cenu uvádzajú €15 a kto vie, či lepené závažia nebudú za príplatok), takže disky + ventily + krabička sa nevrátia nikdy. Skôr mi ide o to pohodlie že nemusím nikam ísť a prehodím si kolesá sám keď mám čas a vraj pneumatikám prezúvanie nerobí dobre (možno to je nezmysel).
Inak videl som že michelin má podľa predajcu nejaké "revolučné" celoročné pneu, neviem, či sú naozaj rovnocenné letným a zimným, moc sa mi to veriť nechce (nehľadal som recenzie), ale možno tie by boli dobré riešenie, ale škoda by bola tých nových od výrobcu