vymena radia
Re: vymena radia
To by me prave zajimalo, jestli ta ctecka pujde hodit jinam:)
Radia se slotama na SD vedle obrazovky maji bohuzel horsi hardwarove parametry... radsi bych volil neco s 2GB RAM a 32GB flash pameti.
Radia se slotama na SD vedle obrazovky maji bohuzel horsi hardwarove parametry... radsi bych volil neco s 2GB RAM a 32GB flash pameti.
- Reklama
Odsroubujes ji a nechas ji volne viset na kabelu uvnitr palubky, nebo ji prilepis lepici paskou.
A myslim, ze tento model ma mensi LCD o nejaky ten palec.Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
ano mam uz namontovane radio som spokojny da sa trocha pomalsie reakcie ako som bol zvyknuti ale ok teraz chcem kupit aj kameru ale neviem aka by tam pasovala ak niekto ma na astre ST tak dajte link dakujem
astra sport tourer 1.7 81kw 2012
Ako je to s nastavovanim systemovych veci? - napriklad zamykanie dveri po rozjazde, aut. zapinanie zadneho stieraca,... vsetko funguje? je tam aj nieco naviac?
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
je tam toho dost este som sa ktomu ani nedostam mam to tam len treti den
Nějaké fotky by nebyly? Jaký typ rádia si nakonec dával?
To by bola hned prva vec ktoru by som vyskusal. Bez moznosti nastavovat vlastne auto je mi take radio k nicomu.lado1234 píše:je tam toho dost este som sa ktomu ani nedostam mam to tam len treti den
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
ano funguje vsetko akurat by mi mohol nieto poradid ako nastavit navigaciu ked ju spustim tak po chvili display z tmavne a ukazuje sipku a rychlost a ked sa dotknem displaya tak zas sa zobrazi navigacia kde to nastavit igo mam tam dik