Kabinový filtr
Re: Kabinový filtr
Možno blbá otázka ale predsa: Môže sa dezinfikovať klimatizácia ak už je tam založený nový peľový filter? Viem že je účinnejšie bez filtra dezinfikovať klimatizáciu ale otázka: Nezničí sa po nastriekaní penového čističa už namontovaný nový peľový filter s aktívnym uhlím?
- Reklama
fotonávod výmeny pelového by sa nenasiel? pride mi to jednoduche, ako u g-cku, az na ten bok, ze preco i tam davali skutku. v man filtri je navod, no bol by som zvedavy, kde presne davat pozor na tie uchyty.
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
vdaka
Chystam sa menit filter a dezinfikovat klimu. Viete mi povedat, kde je presne nasavanie vonkajsieho vzduchu v priestore motora, resp. pod oknom? Pozeral som pod tym plastom ako su stierace, no nevidel som to tam.
Ahoj lidicky,
tak ja jsem dneska zkusil vymenit kabinovy (pylovy) filtr, ale nedostal jsem se pres sroubek vpravo dole, co je pod tim dilem s prepinacem airbagu. Neni tam "7" sroubek, ale neco jako 5,5 (6ka se protaci a 5ka nejde nasadit). Nejde s nim temer otocit - zkousel jsem kombinackama. Z druhe strany je videt nejaka medena spona ci co.
Mate tam nekdo neco podobnyho nebo to je prekvapko po minulym majiteli?
Zapomel jsem to vyfotit, byl jsem psychicky na dne
(
tak ja jsem dneska zkusil vymenit kabinovy (pylovy) filtr, ale nedostal jsem se pres sroubek vpravo dole, co je pod tim dilem s prepinacem airbagu. Neni tam "7" sroubek, ale neco jako 5,5 (6ka se protaci a 5ka nejde nasadit). Nejde s nim temer otocit - zkousel jsem kombinackama. Z druhe strany je videt nejaka medena spona ci co.

Mate tam nekdo neco podobnyho nebo to je prekvapko po minulym majiteli?
Zapomel jsem to vyfotit, byl jsem psychicky na dne

Astra J Sports Tourer, 1.7 CDTi, 81 kW
No ja som menil iba raz a slo to v pohode jednym klucom vsetko. Fotka by napovedala, ale myslim si, ze to bude asi to prekvapko.
Lebo ziaden zadrhel v tom nie je. Akurat dat ten bocny panelik dole, je trochu nelogicke, ale co uz. A potom uz len srobujes.
Lebo ziaden zadrhel v tom nie je. Akurat dat ten bocny panelik dole, je trochu nelogicke, ale co uz. A potom uz len srobujes.
Tak jsem se dnes ptal v servisu - Oplacka fiicura to neni. Tak to musim nejak sundat a pak tam dat 7-ku sroubek . Hm 

Ahoj lidicky, nemate nekdo klic 5,5-ku? Nebo neznate nekoho? Nebo byste umeli prebrousit 5ku na 5,5ku?
Potrebuju povolit sroub, 6ka se protaci, a 5ka nejde nasadit.
frown emoticon
Velka odmena!
Potrebuju povolit sroub, 6ka se protaci, a 5ka nejde nasadit.

Velka odmena!
macgyver
neires kluc...skus skutku poriesit. bud do nej navrtaj otvor, ci zarez a na srobovak, alebo este lepsie. ja som riesil nieco podobne, ked pocas cesty mi na g-cku zostal zaseknuty egr a nemal som spravnu velkost kluca. dal som pasku na maticu a na to natlacil kluc. otakza, ako silno je skrutka utiahnuta, ci to paska ustoji. skus nieco pohutat, isto to das dole