Pískání v motoru u astra J
Pískání v motoru u astra J
Ahoj všem ,koupil jsem astru j 88 kw a měl bych dotaz.od motoru mi jdou nějaký divný zvuky,jako např.pískání lehké.Co by to mohlo být.Nejvíc je to slyšet od klimy kompresoru. Na volnoběh .Po přidání plynu z lehka ok .Díky za pomoc. Omlouvám se pokud jsem ve špatné rubrice,teprve se u Vás zajíždím!!!!!
- Reklama
Re: Pískání v motoru u astra J
Piskat muze klinovy remen. Lozisko spis huci, klima kompresor nevim - asi muze piskat. Turbo zase houka, kdyz se nadechuje. Piskani je konstatni nebo se zvysuje linerane s otackama?
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
Me se taky ozyva z motoru lehky piskani, ale uz delsi dobu. Pred rokem v servisu mi jeste v zaruce menili na klice nejaky simering ale nic podrobnejsiho o tom nevim. Kazdopadne byla vymena za chvili provedena, takze nic narocnyho to nebylo. Piskani slysim taky pouze na volnobeh, pri lehkem pridani plynu zmizi. Jinak motorizaci mam 1.4 103 kW a najeto mam 40500 km
Naposledy upravil(a) beavis dne 17 črc 2016, 20:29, celkem upraveno 1 x.
Astra G 3 dv. X16XEL
Astra H 5 dv. Z16XEP
Astra J ST A14NET
Astra H 5 dv. Z16XEP
Astra J ST A14NET
čau díky za pomoc,super. To pískání mam taky na volnoběh. Je to jak třeba proti kunám to pískání.Nevim,zítra se zkusím přímo v oplu v německu se zeptat.Co mi řeknou a doufám ,že za radu nebudu platit
Zapomel jsem napsat ze se mi to piskani ozyvalo uz pred vymenou toho simeringu a po nem byl chvili klid a pak to lehke piskani zase zacalo. Samozrejme ta vymena simeringu byla delana prave kvuli tomu piskani. Kazdopadne auto jezdi, zadne problemy nejsou, tak jezdim a neresim to
Astra G 3 dv. X16XEL
Astra H 5 dv. Z16XEP
Astra J ST A14NET
Astra H 5 dv. Z16XEP
Astra J ST A14NET
aha,no jedu zítra,tak uvidím a dám pak vědět.
Ahoj,tak jsem byl v opel německo a koukal mi na to jeden technik a řekl,že by si to tam museli nechat,že prej u merivy vyměnovali vše a trvalo jim to 14 dní,až na to přišli.Ale stálo by to,poněvadž,já nemám auto servisované v oplu,ale jinde ,bohužel bývalý majitel chtěl ušetřit,tak to dával do menších a tím asi záruka padá.Nakonec jsem se zastavil u známého skoro v penzi a ten si to poslech ,řekl že mam vyměnit řemen,že při zapnutí klimy jakoby prokluzuje a dělá to taky takový divný zvuk a to stálé pískání,může byt od kompresoru,nebo od nějakých malých ventil propouštěcích nebo co a abych ještě se podíval jestli to někde nemá to nasátí falešnýho vzduchu,nebo co.Byl jsem z toho .Každopádně mi řekl,že když vyměním řemen,tak si můžu jet v klidku na dovču.Tak tolik vyčerpávající referát o pískání v motoru UF
V D maji servisy jako u nas. Nechte to tady na 14 dni a vsechno postupne vymenime, neco to musi byt. Pripravte si milion euro.
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
jinak přátelé,přišla další pohroma Naše cera dostala neštovice,tak nikam nejedeme (scitlesničky,jak v té reklamě)
Bych se z toho po.....
Bych se z toho po.....
Ahoj,tak jsem měnil klíňák a nepomhlo to ničemu.Tak musím zas dál bádat