Astra j - elektronika v automobilu

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
Odpovědět
michail

Astra j - elektronika v automobilu

Příspěvek od michail » 27 říj 2010, 09:22

Dobrý den,

rád bych se zeptal na zkušenosti s Astrou J- rád bych si jí pořídil a vzhledem k její ceně, tak nejspíš né úplně novou. Dostala se ke mě informace o tom, že tento vůz během své cca roční existence, vykazuje zvýšené množství problémů s jeho elektronickou výbavou...bylo to od člověka, jenž tahá auta z německa a osobní zkušenost s Astrou J nemá. Rád bych tudíž obdržel info kdo Astru J má.

Díky moc.

Michail

Reklama

milosh
Administrátor

Re: Astra j - elektronika v automobilu

Příspěvek od milosh » 27 říj 2010, 12:22

Pak jdi do astry H ;) http://www.opel-astra-h.cz

Ale ted vazne, asi je to kus od kusu, vyjde novy firmware a bude to vse ok :)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

gixo

Re: Astra j - elektronika v automobilu

Příspěvek od gixo » 02 lis 2010, 16:32

no ja mam najeto zatim neco malo pres 8tis... vcelku spokojen (na nemecko-anglicko-polske auto, ktere prislo pres madarsko :lol: ) ... az na obcasny pazvuk nekde ze predni casti...ktery jde slyset, ale jen ve vysokych rychlostech pri vypnutem radiu, jinak to slyset nejde....
s elektronikou zatim nemam sebemensi problem.... uvidi se casem....klima fici na plne pecky...topit to topi...flex ride funguje....senzory, elektronicka brzda...atd take....
motor slape...takze bych rekl, ze i tam je elektrika zatim v poradku....
zajimalo by me, ale jakeho razu jsou tyto problemy s elek. vybyavou a ceho se tykaji??
muze to byt take jedna pani povidala....
dieslovou variantu (ja mam) bych nepovazoval zrovna za tichoslapka.... uz jsem teda slysel tichsi...odhlucneni auta slusne... na dalnici nad 160 uz je slyset docela aerodynamicky hluk...nic hrozneho.... ale opet...uz jsem jezdil v tichsich....
jestli by te jeste neco zajimalo...pokud budu vedet, rad odpovim....
je ale krasna....zatim jich moc nejezdi (aspon tady u nas)....ale je to jen auto, dopravni prostredek....takze hlavne at funguje tak jak ma...a to je pro mne hlavnim kriteriem, zatim nemam problem...

Odpovědět