PRODÁNO
Ahojte, vzhledem k tomu ze jsem si lepe zmapoval trh tak upravena cena na 200 000 pri rychlem a solidnim jednani jeste mozna sleva.
Hezký den všem oplistům, nabízím k prodeji Opel Astra J 2.0 CDTI ST 118KW (rv 2011) ve výbavě cosmo.
Důvod prodeje je ten, že se nám rozrostla rodina a koupili jsme MPV, už se do naší astřičky neposkládáme
Výbava modelu Cosmo:
ABS, 2x dálkové centrální zamykání skládacím klíčem, 6x airbag, elektronická parkovací brzda, posuvná opěrka vpředu, přední mlhová světla, pyrotechnické předpínače předních bezpečnostních pásů, tříramenný sportovní volant potažený kůží, sklopná zadní sedadla, držák na nápoje vpředu, tónovaná skla, přední anatomická vyhřívaná sedadla řidiče a spolujezdce, s výsuvnou stehenní opěrkou, sedadlo řidiče nastavitelné v šesti směrech, rádio s CD přehrávačem (včetně MP3 přehrávače), USB a AUX vstup, elektronický stabilizační systém ESP-plus, sklopná druhá řada sedadel v poměru 60:40, tempomat s ovládáním na volantu, sportovní sedadla, čalounění látkové lace jet black, palubní počítač vč. palubního displeje, kotoučové brzdy na všech kolech, adaptivní Bi-xenonové samonatáčecí AFL světlomety pracující v 9-ti režimech s detekcí tunelu, LED denní svícení, světelný senzor, dekory v interiéru v tmavě stříbrném laku, výškově i podélně stavitelný volant-vyhřívaný, 18ti palcová litá kola, uchycení dětské sedačky ISOFIX, pylový filtr, posilovač řízení, bezpečnostní sloupek řízení, elektricky ovládaná zpětná zrcátka v barvě karoserie (u řidiče asférické), spínač deaktivace airbagů, nárazníky v barvě karoserie, kliky dveří v barvě karoserie, imobilizér s plovoucím kódem, adaptivní brzdová světla, elektricky ovládaná přední a zadní okna s funkcí auto-down, aktivní opěrky hlav předních sedadel, bodové čtecí lampičky vpředu a vzadu, automatická dvouzónová klimatizace, vnitřní zpětné zrcátko s automatickou clonou, sluneční clona s osvětleným zrcátkem, ztmavená zadní světla. V kufru instalován systém flex organizér (sítky a posuvné lišty k upevnění zavazadel)
6tistupňová převodovka, parkovací senzory vpředu a vzadu, radio DVD 800 NAVI s velkým barevným displejem v přístrojové desce (vč. DVD s mapami Evropy), prémiový audio systém Infinity, systém Flex-Ride (adaptivní tlumiče, režim tour, normal a sport), zatmavená zadní okna, elektricky sklopná zrcátka, vyhřívání předních sedadel, dvojitá podlaha kufru.
Auto jsem koupil u dealera Opel v Německu, mam jej dva roky a za tu dobu žádná závada kromě té níže zmiňované opotřebené spojky.
Auto má aktuálně najeto 217tis km, pravidelný servis, jsem na to dost pedant, olej používám pouze originál GM. V létě 2016 měněny přední brzdové kotouče + destičky + zadní destičky, před cca měsícem vyměněna komplet spojka + dvouhmotový setrvačník (40 000 kč), vše originál Luk, doloženo fakturou ze servisu, spojka už byla opotřebovaná a nechtěl jsem se dostat do situace, že budu prodávat auto které nejezdí. Pneu Barum Bravuris 3 235/45 R18 (vzorek cca80%) Auto samozřejmě má pár provozních oděrek ale není to nic tragického.
Jak jsem již uvedl důvod prodeje je ten že už se s dětmi, ženou a kupou zavazadel do auta neposkládáme takže kupujeme MPV, jinak bych si Astru nechal, prodávám z těžkým srdcem.
Moje představa o ceně, o které se dá jednat je 220 000 Kč + k vozu přidám v ceně originál střešní příčníky opel a originál 4ks plechových disků.
PS: více foto dodám zítra
Hezký den všem
Martin
PRODÁNO - Opel Astra J ST 2.0 CDTI 118 KW - SNIZENA CENA
- Reklama