Klepnutí při ubrání plynu
Re: Klepnutí při ubrání plynu
Tak ahoj pánové tak stále není vozidlo opravené měnily přitlačný talíř a lamelu spojky a co dalšího zatím nevím byl jsem docela vytočený ale bohužel nemají typ lameli spojky co potřebují už to dvakrát rozebírali a byl tam problém
takže stále čekám až to spraví.Ted navíc musím jed spátky protože vůz co mám pujčený tak ho prodaly a dají mi
jiný.Pokud to nestihnou do 30dní tak asi odstoupím od kupní smlouvi pokud to půjde.
takže stále čekám až to spraví.Ted navíc musím jed spátky protože vůz co mám pujčený tak ho prodaly a dají mi
jiný.Pokud to nestihnou do 30dní tak asi odstoupím od kupní smlouvi pokud to půjde.
- Reklama
No tak super zeby spojka?Aj na novom aute a po mesiaci?Mne povedali nech donesiem auto ze sa pozru na to ale ze uz mali podobny pripad a ze to bola predna poloos ze su lava a prava poloos roznej dlzky. Dam vediet po 4.4.2012 co zistili.
Neviem ci pri auto to neplati iba ak je nepojazdne, cize ak do 30 dni nestihnu auto ti daju s tym, ze ked pridu nahradne diely tak auto doneses znova....mufix píše:Tak ahoj pánové
Uvidime ako to cele dopadne, ja som si zatial nic nevsimol ... uvidime casom, jedine my hrkal hasicak na rezerve, tak som ho dal do bublinkovej folie.
Ale co mna stve je ze je pocut lockat palivo v nadrzi ked je nadrz plna, to je des
Uz coskoro
Astra ST 2.0 CDTi 121kw/165k Cosmo, Silver Lake, AFL+USB+Bluetooth, ParkAsiist P+Z, Ergo. predne sedadla,
Astra ST 2.0 CDTi 121kw/165k Cosmo, Silver Lake, AFL+USB+Bluetooth, ParkAsiist P+Z, Ergo. predne sedadla,
To je nič, mal by si počuť do žblnkotanie v Honde Jazz/Civic čo majú nádrž po prednými sedadlamimisiak.pb píše: Ale co mna stve je ze je pocut lockat palivo v nadrzi ked je nadrz plna, to je des
[b]EX Astra Sportstourer 1.4 103kW [/b]
[size=75]GreyTechnical Cosmo + AFL CD500Navi BThandsfree vyhriev.sedadlá+volant zadné el.okná zadná lakť.opierka FlexOrganizer Alarm park.asist.P+Z zatm.okná dojazd.rezerva 5/2011[/size]
[img]http://images.spritmonitor.de/456530_5.png[/img]
[size=75]GreyTechnical Cosmo + AFL CD500Navi BThandsfree vyhriev.sedadlá+volant zadné el.okná zadná lakť.opierka FlexOrganizer Alarm park.asist.P+Z zatm.okná dojazd.rezerva 5/2011[/size]
[img]http://images.spritmonitor.de/456530_5.png[/img]
Tak dakomu sa žije že má stále plnú nádrž PHM...Ale to je minim. problém, skôr to klepnutie pri ubratí plynu keby sa podarila odstrániť príčina, takže kolega mufix čo dal do Rakúska auto opraviť má so spojkou asi problém.A čo Vy ostatní? Ako budete riešiť tento problém?
To mufix: Mas nieco nove? Co Ti vlastne menili na aute?Spojku ci aj nieco ine?Co sposobuje to klepanie?Mam ist zajtra do Opla takze som zvedavy, ze na co prisli umelci
Tak jsem byl pro jiný vůz dali mi Astru J 1.4 ,to je strašné to auto vúbec nejede, jinak nevím co všechno dělali nebot auto spravují v Linci a já jsem byl ve Freistadtu pro vůz a mají volat až to bude spravené,pak budu vědet co na tom všechno opravovali.
To mufix: snad Ti daju zakazkovy list co sa reklamacie tyka a tam by to malo byt napisane.Vdaka
Samozrejme v servise nic nezistili, ale ze to je normalne to klepanie a ma to suvis so spojkou resp. dvojhmotnym zotrvacnikom a mam jazdit dalej a v pripade niecoho mimoriadneho je potrebne navstivit servis. Uvidim co mufix resp. ostatni zakaznici povedia.
To není v pořadku to mi řekl mechanik v Rakousku ,já jsem do 5000km žádné klepání neměl až pak to začalo klepat,byl jsem 5x sevisu a řekli mi že to dělá i jiný auto jeli jsme to projet dělalo to také ale né tolik co mě.
Pak jsem se neudržel řekl jsem jim že se obrátím na soudního znalce a pak mi řekl že mi teda vymění převodovku.
At skusí zvednout auto na zdviži nastartuj dej tam 4st a nech to na volnobech pak přidej a uber plyn a uslyšite
pořadný rány ,tak to dělaly v rakousku já tam byl snima na hale.
Pak jsem se neudržel řekl jsem jim že se obrátím na soudního znalce a pak mi řekl že mi teda vymění převodovku.
At skusí zvednout auto na zdviži nastartuj dej tam 4st a nech to na volnobech pak přidej a uber plyn a uslyšite
pořadný rány ,tak to dělaly v rakousku já tam byl snima na hale.