Postup.
UPOZORNENIE!
KLUC VYBERTE ZO ZAPALOVANIA A OTVORTE DVERE.
AK AJ BUDETE SKUSAT ZASUVKU, CI JE ZIVA, PO VYTIAHNUTI KLUCA SA PRUD NEVYPNE, KYM NEOTVORITE DVERE VODICA!!!
1. Vypacit nozikom pred riadiacou pakou plast odkladacieho priestoru. (postup Arwy co dal na rozobratie panelu)
2. Nadvihnut plast s manzetou riadiacej paky aby bolo vidiet co je pod tym a kde bude kabelaz
3. Vzadu dat dole panel. Tahom, od podlahy postupujuc smerom hore a tahat k sebe. Nic nezlomite

4. Ja som odklopil i bocnicu stredoveho panela pri spolujazdcovych nohach. Tiez cvakatka a od podlahy tahajuc od predu od noh spolujazdca smerom dozadu. Oddelit a odklopit pre lepsi prehlad a pristup pre prsty. Tu pri krajnici som tahal kabelaz.
5 Vytiahnut zapalovac -jeden imbusak do L zapriet do otvoru vo vnutri zapalovaca a tahat...a dva take zubky treba predtum vycvaknut vo vnutri zapalovaca. Ja som srobovakom pri zubkoch-vycvakavacoch ohol jemne plech zapalovaca a potom tahal uz len. Plech som dorovnal vkladani zapalovaca. Inak je na to pripravok na vyberanie zapalovaca 20ecok

6. Kable som pretiahol za pomoci drotu cca (0,5m) cez stredovy panel...po kraji je dost miesta a nicomu to nezavadza. Tam som dal drot a prestrcil az k spolujazdcovi jeho jeden koniec.
7. Na druhy koniec som pripojil kabelaz na drot a tahom pretiahol koniec k spolujazdcovi. Tam som prstami popri prevodovke dal kabelaz az pod zapalovac.
8. Cez otvor zapalovaca spustil drot a zase pripojil kabelaz a vytiahnut k zapalovacu von
9. Napojil som kabelaz na zapalovac (treba rozobrat konektor a pripojit sa na piny. Pripajkovat ci obmotat. Vlozit spat, ale uz taka seda krytka na konektor nevojde. Izolacky este okolo atd. To je na kazdeho volbe ako profi sa pohra. Vlozit spat zapalovac a zhora pri pake ulozit kabelaz na kraj, aby nezavadzala.
10. Pripojit sa na zasuvku v stredovom paneli uz so skratenou dlzkou kabelaze na mieru..jemna rezerva (inak ja som najprv pripojil zadnu cast a siel smerom dopredu, takze opacny postup)
11. Potom len zacvaknes zadnicu spat, este kontrola ulozenia kabla a mozes vsetko pozakryvat.