Jaké sedačky, atd...

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
Phrz

Re: Jaké sedačky, atd...

Příspěvek od Phrz » 10 říj 2012, 00:11

takze dekuju za podnety a informace, zda se ze skoncim u teto konfigurace a budu vyckavat na novou generaci 1.6T (Primy vstrik paliva - 170hp a 260nm)
--------------------------------------------------------------
výbava Cosmo +
1) Sada Innovative Connect -univerzální hands–free sada pro telefon s Bluetooth a s barevným infodisplejem, rádio Navi 600
2) Prémiová sada pro přední světla - automatické seřízení světlometů, vysokotlaké ostřikovače světlometů, automatická dálková světla (bez Optické a osvětlovací sady 2 ), adaptivní xenonové světlomety, automatické přepínání světel s detekcí tunel, vnitřní zpětné zrcátko s automatickou clonou, dešťový senzor
3) Optická a osvětlovací sada 1 - dešťový senzor, vnitřní zpětné zrcátko s automatickou clonou, automatické přepínání světel s detekcí tunelu
4) Ergonomická přední sedadla - sedadlo řidiče a spolujezdce nastavitelné v 6 směrech, sedák řidiče a spolujezdce s možností manuálního prodloužení, nastavitelná bederní opěrka řidiče a spolujezdce, aktivní opěrky hlavy předních sedadel (nastavitelné ve 4směrech)
5) Komfortní sada zadních sedadel - loketní opěrka vzadu s úložným prostorem – průchozí
6) Sada Prémium - příprava pro instalaci bezpečnostní sítě, Flex Organizer (systém ližin v zavazadlovém prostoru), elektrická parkovací brzda, přihrádka v přední konzole, posuvná loketní opěrka vpředu
7) Elektricky vyhřívaná a sklopná vnější zpětná zrcátka
8) Metalická barva
9) Vyhřívání volantu vč. vyhřívání předních sedadel
10) Systém Flex-Ride s plynulou regulací tlumičů CDC
11) Dojezdové rezervní kolo
12) LED denní svícení
13) Parkovací senzory vpředu a vzadu vč. palubního displeje
-----------------------------------------------------------------------------

alarm neresim, parkuju v garazi a pojistenim allrisk s 0% spoluucasti budu resit zbytek

necekal jsem, ze se dostanu az na takovou vybavu, ale je tam vpodstate to nejnutnejsi :lol: pokud nekoho napadne jeste nejaka nutnost, bez ktere nelze zit, necham si poradit, ale uz takhle je cenikova cena 677.900 :roll:
Corsa D Sport 1.4T 88Kw http://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
Astra J Cosmo 1.6T SIDI 125Kw http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258

Reklama

Xavier

Příspěvek od Xavier » 10 říj 2012, 09:39

Pekná výbavyčka. A že to najnutnejšie :D
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L

Arwy

Příspěvek od Arwy » 10 říj 2012, 15:46

No bol by som opatrný s tým novým motorom, či to bude podarok, alebo nepodarok :lol: . Radšej overená klasika, ako nevyskúšaná novinka :mrgreen: .
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, origo diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL

Phrz

Příspěvek od Phrz » 10 říj 2012, 21:54

No nejnutnejsi :D :D vis jak blbe se nejaka vybava skrta ?:D no novinka je vzdycky risk ale budu radsi mit novou generaci nez nekolik let starou, uz ten pocit :) zaruka na motor 6 let tak jim to tam budu vozit kdyztak. Jako ta soucasna 1.6 jede hezky ale ve srovnani se slabsi skodovackou 1.8tsi je to proste horsi

Kolik to tak bude vazit s touhle vybavou? :D
Astra J Cosmo 1.6T SIDI 125Kw http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258

Xavier

Příspěvek od Xavier » 11 říj 2012, 07:37

Záruku na motor resp. iba na vybrané časti máš i teraz 6 rokov, alebo 80000km. Takže ak nie si víkendový šofér, záruka tak na 2 max 3roky. Žiadna sláva len marketingový trik. A aj to nie na celý motor. Samozrejme za príplatok si to vieš rozšíriť o ďalšie km, veci.

Phrz

Příspěvek od Phrz » 12 říj 2012, 15:03

njn o tom vím, do práce to mám 4km, takže se ze mě víkendový šofér stává :D proto ten benzín a kdoví co přinese budoucnoust

Phrz

Příspěvek od Phrz » 23 dub 2013, 14:26

Takže objednáno až nyní, čekání na nový motor to trošku prodloužilo, ale dočkal jsem se. Nakonec to dopadlo takto: jen to nejnutnější samozřejmě :D

Astra J Cosmo 1.6 SIDI (125kw / 170k), Start/Stop, 6-stupňová manuální
----------------------------------------------------------------------------------------------
Metalická barva - Carbon Flash (GAR)
Sada Innovative Connect - univerzální hands–free sada pro telefon s Bluetooth a s barevným infodisplejem, rádio Navi 600
Prémiová sada pro přední světla - automatické seřízení světlometů, vysokotlaké ostřikovače světlometů, automatická dálková světla, adaptivní xenonové světlomety, automatické přepínání světel s detekcí tunel, vnitřní zpětné zrcátko s automatickou clonou, dešťový senzor
Optická a osvětlovací sada - dešťový senzor, vnitřní zpětné zrcátko s automatickou clonou, automatické přepínání světel s detekcí tunelu
Systém Flex-Ride s plynoulou regulací tlumičů CDC
Komfortní sada zadních sedadel - loketní opěrka vzadu s úložným prostorem - průchozí
Elektricky vyhřívaná a sklopná vnější zpětná zrcátka
Dojezdová rezerva
Vyhřívání volantu vč. vyhřívání předních sedadel
Ergonomická přední sedadla - sedadlo řidiče a spolujezdce nastavitelné v 6 směrech, sedák řidiče a spolujezdce s možností manuálního prodloužení, nastavitelná bederní opěrka řidiče a spolujezdce, aktivní opěrky hlavy předních sedadel (nastavitelné ve 4směrech)
Sada Prémium příprava pro instalaci bezpečnostní sítě, elektrická parkovací brzda, přihrádka v přední konzole, posuvná loketní opěrka vpředu
Denní svícení LED
Parkovací kamera
Parkovací senzory vpředu i vzadu vč. palubního displeje
Zatmavená boční a zadní skla

Byl jsem rozhodnutý, že vezmu balíček Sada Asistance 2, který obsahuje adaptivní tempomat, indikátor vzdálenosti, ale při zadávání výroby se ukázalo, že do této motorizace z nepochopitelného důvodu nejde dát ten adaptivní tempomat. (Jde pouze do naftového 2.0 CDTI, nejde ani do Bi-Turbo). Smířil jsem se s tím, že sadu vyměním, za sadu Asistance 1 – kde by byl indikátor vzdálenosti, varování před vybočením z jízdního pruhu a rozpoznávání značek (ostatní prvky v balíčku již jsou v jiných balíčkách), ale tady se narazilo zase, že nelze použít další věc, už ani nevím co to bylo, musel bych vzít ten balíček bez nějakého prvku, ale zaplatit celou cenu, to je na hlavu. Musím říct, že kdyby to nebylo v sadách a šlo to objednávat zvlášť, tak by to bylo mnohem lepší, ale zase jsem alespoň ušetřil.

Nechápu taky ty stupně výbavy, proč je v ČR jako nejvyšší označováno Cosmo a v DE, nebo SK Sport. Líbila se mi 17" kola, která jdou jen do Sportu, ale do Cosmo bohužel. S ergo sedačkami také nejde polokůže, která je standartně v Cosmu. Plnohodnotná rezerva také není s touto motorizací. Povinnou výbavu a látkové koberce dostanu dokonce zdarma.

Nicméně se podařila cena, jelikož to beru na firmu bez DPH, dostal jsem celkovou slevu 182.225 Kč, (tj. nějakých 7. tis eur?) a koncová cena, kterou zaplatím je 416.756 Kč (16tis eur?) což mě s takovou výbavou potěšilo.

Jinak by prý tam měl být už nový palubní PC s více funkcemi, uvidím jestli i ta grafika bude jiná, teď už se dělají Astry jen po faceliftu, které se mi líbí asi víc, riziko je ten nový motor, ale co jsem se bavil s mechanikem, tak mi říkal, co nového by tam asi vymysleli, princip je furt stejný a navíc záruka je. Teď už jen pár měsíců vyčkat :roll:

Xavier

Příspěvek od Xavier » 23 dub 2013, 15:16

Carbon flashka je pekna, ale asi by som do ciernej uz nesiel. Fakt elegantna a som s nou spokojny. Len tie biele skrabance co po zimnom umyti vysli na povrch :(
A vyhrievany volant zavidim. Som nezbadal v ponuke k sedackam a hlavne v lete ma ani netrtlo. Takze teraz mam sedacky bey volantu a cena smiesna za to.
Ale co by som t apoprosil uz teraz, ale asi to u teba bude ine, kedze mas kameru. P+Z senzor by ma zaujimalo ako je to na facelifte. Ci je graficky zase len predny, alebo uz i v opli zistili, ze je dolezitejsii zadny a pribudol. Toto ma fakt zaujima, lebo mi tvrdili v opli, ze to nema ani insignia. Kedze v autach v predajni je malo stavy, ani pc nejde, lebo ukazuje nizku hladinu, tak si to neviem ani tam pozriet :?
A ako pises facelift ma PC vylepsene. Kombinovany. Ja som tiez odmietol ergo sedacky, lebo som chcel tie polokozene. Su vyborne aj tieto ;)
A vybava cosmo, sport. Myslim si, ze to zalezi od vkusu. Sport nemala zadne okna v elektrike, ma ergo sedacky a tak.
A ja by som zase 17tky kolesa mile rad vymenil za 16ky :)
To ze sa niekomu paci akym auto stoji mi je ukradnute. Radsej komfort/spotreba :)

Phrz

Příspěvek od Phrz » 24 dub 2013, 17:24

tak to jsi me nepotesil s tou cernou :D to je skoda ten volant tam je ten priplatek hodne smesnej. Pak to nejak nafotim az to dorazi a obzvlast ty senzory. Ale abych se priznal tak moc neverim ze by grafiku menili. Ty polokozene vypadaj asi lip ale jsou trosku rozvalitejsi a i se z nich lip vystupuje ale me ty priplatkovy AGR zaujali jak drzej :) v tom sportu jsou dobry ale ty AGR ještě o něco lepsi proste :D

doufam ze ten flex ride podvozek bude stat za to

Odpovědět