Stěrače
Re: Stěrače
v servisu si řekli 2000 Kč takže jsem si za 925 Kč (i s dopravou) koupil Bosch Aerotwin Sada 680+625mm (A 540 S) na stirej.com
- Reklama
Koupil jsem také tyto a max spokojenost.
Tak 17x lepší než origiál!
Na zadní prdím
Tak 17x lepší než origiál!
Na zadní prdím
Hopl Astra ST 1,7 TDCI + Škoda fabia I 1,4 TDi
Škoda Octavia I 1.9 TDi
Škoda fabia I 1,4 MPi
Škoda felicia kombi 1.3 MPi
Škoda felicia 1.3 MPi
Škoda 105
Škoda 120
Škoda Octavia I 1.9 TDi
Škoda fabia I 1,4 MPi
Škoda felicia kombi 1.3 MPi
Škoda felicia 1.3 MPi
Škoda 105
Škoda 120
Jak na špatně stírající stěrače - na http://www.cc-autodily.cz/gumicka-sterace-prava jsem si objednal 2 ks originální gumičky Bosch "GUMICKA STERACE LEVA / PRAVA BOSCH AERO /700MM/ - 1K0955429D", do druhého dne jsem je měl k vyzvednutí na http://www.zasilkovna.cz/.
Výměna dle přiloženého obrázku za cca 5 minut. Už nikdy nekupujte celé originální flat stěrače.
Výměna dle přiloženého obrázku za cca 5 minut. Už nikdy nekupujte celé originální flat stěrače.
Pred Vianocami som po ceste takto otočil hore nohami pôvodnú gumičku ako núdzové riešenie a stierač stiera ako nový . Ak zas odíde, tak pootáčam gumičky aj v ostatných starých čo mám v pivnici a hádam bude na nejaký čas pokoj. Inak ten nový vydržal asi 3/4 roka a zas začal robiť čmuhu rovno pred očami .... .
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, origo diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
Ked si otacal gumicky, neurval si tu krytku? Lebo predpokladam, podla toho ako pisu vyssie, ze krytku treba vypacit hrubou silou a po vymene gumicky dat novu ...Arwy píše:Pred Vianocami som po ceste takto otočil hore nohami pôvodnú gumičku ako núdzové riešenie a stierač stiera ako nový . Ak zas odíde, tak pootáčam gumičky aj v ostatných starých čo mám v pivnici a hádam bude na nejaký čas pokoj. Inak ten nový vydržal asi 3/4 roka a zas začal robiť čmuhu rovno pred očami .... .
Mne po 2 rokoch a 9 mesiacoch zacali original stierace rozmazavat .. tak chcem najprv vycistit okno, ak nepomoze, otocit gumicky a posledne riesenie, kupa novych gumiciek
Jeden známy mi dal tip na dočasné riešenie, a to pretrieť stierače octom, resp. octovou vodou. Minule to pomohlo.
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex
Krytke sa nič nestalo, je z dostatočne pružného materiálu. Po otočení som ju nasadil späť.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, origo diagnostickým testerom GM MDI.
V APM mají Bosch za 690Kč - to už se dá přežít