tak som tomu dnes cez obed venoval chvilu.OldStanda píše:Pokud někdo bude vědět, jak na to bez krabičky, tak tím líp, ale uvěřím, až uvidím.
nafukal som na 3.2, spustil som ucenie, a zacal sfukovat, lenze nezafungovalo to
tak som tomu dnes cez obed venoval chvilu.OldStanda píše:Pokud někdo bude vědět, jak na to bez krabičky, tak tím líp, ale uvěřím, až uvidím.
ahoj, kolko trvalo dodanie? Mozes prosim poslat odkaz na toho odskusaneho predajcu a snimace? Vdaka (aj na krabicku). Ak to nie je koli reklame povolene, tak do SZ. DikTomasK píše:Ahoj, ja jsem ventilky kupoval za 110$. Jak uz zminoval Mirda, tak jsou s cislem 13581560. Ovsem puvodne prodejce inzeroval 13598775. Ventilky funguji, tak bych moc neexperimentoval a klidne je koupil na Aliexpressu i s aktivacni krabickou. O prezouvani jsem take premyslel, ale je to cenove nevyhodne a navic se tim i zvysujete riziko, ze se pri prezouvani muze poskodit senzor. To ani nemluvim o tom, ze po celorocnim jezdeni se snizuje zivotnost baterky. Nevim, jak je to u ceskych STK, ale tipoval bych, ze po tom casem pujdou. Takze jsou moznosti defakto 2. Koupit senzory a nebo cely system deaktivovat.
Co si mám představit pod pojmem deaktivovat ? Pokud znáš způsob, jak se zbavit otravující hlášky a svíticí kontrolky pokud nejsou nainstalované senzory, tak sem s ním.TomasK píše:Ahoj, ja jsem ventilky kupoval za 110$. Jak uz zminoval Mirda, tak jsou s cislem 13581560. Ovsem puvodne prodejce inzeroval 13598775. Ventilky funguji, tak bych moc neexperimentoval a klidne je koupil na Aliexpressu i s aktivacni krabickou. O prezouvani jsem take premyslel, ale je to cenove nevyhodne a navic se tim i zvysujete riziko, ze se pri prezouvani muze poskodit senzor. To ani nemluvim o tom, ze po celorocnim jezdeni se snizuje zivotnost baterky. Nevim, jak je to u ceskych STK, ale tipoval bych, ze po tom casem pujdou. Takze jsou moznosti defakto 2. Koupit senzory a nebo cely system deaktivovat.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |