No nevim co je ideal pro deti kdyz je tam oblazkova plaz. Samozrejme pokud nevezes i boty do vody. NA druhou stranu zase se tam da videt vic potvor v mori pri snorchlovani
At hledam jak hledam, pisecny plaze nikde
http://www.prvnidovolena.cz/chorvatsko/
Kam do Chorvátska s deťmi ?
- Reklama
Re: Kam do Chorvátska s deťmi ?
Praveze ta je v pohode este. piesok to nie je, ale more o to cistejsie "papuce" su pre drobca samozrejmost v chorvatsku. a nas sa na plazi, kde boli vacsie kamene citil ako ryba vo vode...hral sa, hadzal si a pekne mu slo i chodenie...a to bol este v stadiu, ze sem tam som neisty.
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
Re: Kam do Chorvátska s deťmi ?
Dnes o 17,40 h sme sa stastne vratili. Cesta v celku v pohode cez A a SLO. Priemerka podla palubaku 6,8, rychlost pozrem zajtra ale valil som stale po dialnici 130 - 160 km/h. Cas 8 h a 40 minut so styrmi prestavkami, vzdialenost 785 km. Tam som to dal v noci za 7,5 hodiny. Astricka slapala vyborne, len sa mi znova objavila zvonkohra dlhych kablikov k bocnym blinkrom nad 145 km/h.
V Grebastici su v podstate dve plaze ale ta, ktoru som opisoval je na Chorvatsko skutocne idealna pre male deti, ktorych tam je pozehnane. Pripomina mi to jazero s jemnou kamienkovou plazou. A ako pise Xavi, v HR bez nejakej ochrany noh chodia do vody len domaci. Ja by som jeza v nohe nechcel
V Grebastici su v podstate dve plaze ale ta, ktoru som opisoval je na Chorvatsko skutocne idealna pre male deti, ktorych tam je pozehnane. Pripomina mi to jazero s jemnou kamienkovou plazou. A ako pise Xavi, v HR bez nejakej ochrany noh chodia do vody len domaci. Ja by som jeza v nohe nechcel
Astra J, 1,4 T, 103 kW, Enjoy+, Silver lake, 02/2013