Počet záložiek v menu grafického displeja
- matusbelusak
Re: Počet záložiek v menu grafického displeja
ja si myslim ze tu na fore je urcite niekto taky sikovny zeby to dokazal nejak spraviť tak pockam ako to dopadne
Opel Astra ST 1,7 CDTI 81kw 2011 ( 208 000 km )
- Reklama
Ja by som tiež rád vedel, že či to niekto vie urobiť, určite by som to chcel. Prídem kam bude treba... určite je to viac užitočnejšie ako tento klasický, 7 záložkový...
Na displeji jsem měl pouze 3 možnosti, rychlost a 2x kilometrovník, jaká to bída. Za pár stovek mám teď navíc průměrnou spotřebu (zde bude asi chyba, protože pořád jezdím za 6.2/100km), momentální spotřebu, dojezdovou vzdálenost, časovač, doplněk k navigaci. Dále pak teplotu chladící kapaliny, napětí baterie. V Oplu to prý bohužel neumí předělat, originál soft to nedovolí, jde to jen přes OPCOM, zabere to cca 3 minuty.
Astra J 2012 / 1.7 TDCI 81kw
Ktora verzia OP-COM to bola?
Astra ST 1,4T 103kw Cosmo 6/2013
jour toto urobis s akymkolvek opcomom. Stale sa ale nejedna a kombinovany displej. Kazda z tych sucasti je samostatne.
Astra J ST - 2013 - 1.7 CDTI 96kW Enjoy
Kombinovany na iny HW pokial viem.
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
Ja mam obyc displej na ktory som si uz zvykol, ale chcel som vediet ci to pojde so starsim OP-COM. Ja mam konkretne 2010 CHINA klon. Tak vyskusam doprogramovat chybajuce polozky.
Astra ST 1,4T 103kw Cosmo 6/2013
Kombinovany by mal ist urobit na velky graficky displej, ale OpCom to nevie a v Opli to "vraj nevedia". Jedine program AutoScanner Opel CAN by to mal vediet, podla jedneho videa na YT.
Jour: 2010 China ti to neurobi, kedze Jckova Astra v tom este nieje, najdi si aspon verziu 2012(2013). Ja som to programoval cez to.
Jour: 2010 China ti to neurobi, kedze Jckova Astra v tom este nieje, najdi si aspon verziu 2012(2013). Ja som to programoval cez to.
Astra J ST - 2013 - 1.7 CDTI 96kW Enjoy
Nepoznas nahodou netopiera zo zvolena ? on ma diagnostiku aj na ople a robi chiptuning, mozno by ti vedel poraditArrow79 píše:Kombinovany by mal ist urobit na velky graficky displej, ale OpCom to nevie a v Opli to "vraj nevedia". Jedine program AutoScanner Opel CAN by to mal vediet, podla jedneho videa na YT.
otazka je. da sa to teda, alebo neda? ja mam 2014rocnik
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L