ale naschval som rad ze mam malo otacok aby som ho studeny nenamahal a vidis nakoniec este zisitm ze nerobim dobre

To máš úplnu pravdu. Avšak kedže chcem pre svoje auto to najlepšie:) tak dam teplotu na LO a tým pádom mi 2-3 km nejde do interiéru teplý vzduch z quickheatu ale ohrieva cez malý okruh motor. Mám to odskúšané, že keď si po naštartovaní nastavím cca na 25 st. tak sa mi zohreje po cca 7-10 km záleží od teploty a bla bla a keď vypnem kúrenie resp. nasavím LO tak po cca 2-5 km a to je dosť rozdiel. A tie 2-3 minutky vydržím vo vnútri.markpp píše:Pokiaľ viem Quickheat je prídavné elektrické kúrenie pre interiér a nemá nič spoločné s ohrievaním motora. Ten zohreje len nezávislé kúrenie - Webasto....
Samozrejme, že to záleží na podmienkach ako je teplota vonku, vlhkosť vzduchu, samozrejme štýl vytáčania motora, jazda z kopca alebo do kopca alebo po rovine, jazda mestom alebo mimo či po dialnici.jozkos píše:tak ako ze niekto ma tak rychlo zohriaty motor a niekto nie s tym istym motorom
Rozumná úvaha, aj podľa mňa v tom môže byť problém. Na H Astre 1,9 CDTI mi teplota ledva prešla cez 70 stupňov, keď bol vadný termostat.pico píše:Jozkos, su len dve moznosti. Bud je to normalne, co si myslim, ze u dieselu je, alebo je vadny termostat. .....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |