Koupě Astry J
Koupě Astry J
zdravím všechny, právě jsem se stal novým členem tohoto fora a skoro majitelem nové astry proto,se zde registruji. V pátek tj. 4.3 jsme neodolali a jeli se podívat na akci Opel 24.hod a bezmála po dvou hodinách jsme se rozloučili s objednávkou na new astra, jelikož finance hrají roli tak bude verze 1.4 ecotec se 74kw. Barvu jsme ponechali bílou, ale trochu zvažujeme zda nezměníme.. kvůli udržby..ale v bílé má taky své kouzlo, no uvidíme..Celkově má tento nový model astry své ohromující kouzlo.. je to krásný kousek, no hlavně aby ta krása nebyla zatlučena za čas neduhy techniky, takže pevně veříme že ne a v květnu by jsme se měli stát ofico vlastníky. co radíte nechat bílou nebo zmenit? manželka by i ráda tu šedou technical.. tak díky za reakce..
Naposledy upravil(a) miragw dne 06 bře 2011, 19:32, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra J, 1.4 Enjoy
- Reklama
Koupě Astry J
ahoj...tak gratulujem...potom sa podel o skusenosti..a v akej vybave to mas??..vyssim vybavam ta biela ide viac..ale je to subjektivne...ja by som bielu bral ak su k tomu pekne disky tak to ma svoje caro vid gixova astricka...
Naposledy upravil(a) Radoš92 dne 06 bře 2011, 21:22, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Odstraněna citace předchozího příspěvku.
Důvod: Odstraněna citace předchozího příspěvku.
Koupě Astry J
jak jsem psal je objednaná bílá olympic a kola 17" se 7 paprsky, tím že jsme to objednali v té akci za příplatek 11900kč je dáno navíc ty lité kola 17", pal.počítač.mlhovky volant v kuži, aut.klima, pak psvětlovací a optická sada: deštový senzor automat.clona ve vnejším zpet zrcátku, aut,. přepínáni světel s detekcí tunelu,, cca částka za nejakých 81 tis,udajně.., jinak výbava je enjoy , jaká bude skutečně na to si musíme počkat hold ještě nejaké dva tři mesíce..
proto jsem nadhodil zda nechat tuto nebo jinou barvu...
jináč je zadána v autosalonu Frýdek Místek
proto jsem nadhodil zda nechat tuto nebo jinou barvu...
jináč je zadána v autosalonu Frýdek Místek
Opel Astra J, 1.4 Enjoy
Koupě Astry J
Zde pište dotazy, připomínky, své zkušenosti, ať už dobré, nebo špatné. , týkající se koupě Asry J.
Nynější: Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Re: Koupě Astry J
Zdravím človíčka, který neví rady s barvou. Já sám jsem majitelem nové Astry J 1,4(74kw)bílé barvy(sport) od ledna 2011 a zatím celková spokojenost.Také mně žralo jakou barvu a jestli je ta či ona správná. Osobně, bílá barva bude určitě choulostivější na údržbu, ale vystihuje krásu tohoto vozu a být tebou tak se toho vůbec nebojím. Nic proti ostatním barvám.
miragw > ahoj, díky za každý poznatek , mno musím podotknout, že barva teda zůstane bílá a místo toho budou ergonomická sportovní sedadla,,jelikož interiér, který chceme, jde pouze s touto kombinací. objednali jsme to autí v den opel akce 24 hodin a za příplatek 11900 nám byla nabídnuta výbava za bezmála 81 tis. nějaké slevy, atd.. prostě celkově spokojenost., teď jen čekat až přijde onen den ,kdy bude k mání.
Naposledy upravil(a) Radoš92 dne 11 bře 2011, 20:49, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněna citace předchozího příspěvku
Důvod: Odstraněna citace předchozího příspěvku
Opel Astra J, 1.4 Enjoy
Má tu vůbec někdo jiný motor než 1.4 (74kw) ?
To mi neříkejte, že ten motor dokáže tu váhu rozhýbat, vždyť já už teď začínám litovat, že jsem objednal jen tu slabší 1.4T.
Bílou astru už u nás někdo v baráku má, tak jsem vzal modrou. Bílá vypadá dobře, jen aby jich tu brzo nejezdily mraky
To mi neříkejte, že ten motor dokáže tu váhu rozhýbat, vždyť já už teď začínám litovat, že jsem objednal jen tu slabší 1.4T.
Bílou astru už u nás někdo v baráku má, tak jsem vzal modrou. Bílá vypadá dobře, jen aby jich tu brzo nejezdily mraky
Modrou tu budeš mít první. Asi. Až bude hoď do galerky fotečky.
Nynější: Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Tak v pondělí jsem měl to potěšení potkat prvního kombíka na silnici a samozřejmě modré barvy
no, možná se zdá že 1,4 jsou slabé , ale mylsím si že když by byly extra slabé k tomuto autí, tak je tam nedávají,. a pak já osobně nehledám divoké auto , je to asi o jednotlivém řidiči,, pokud člověk nepotřebuje zrychlit z 0 na 100 za 5 sekund, tak je to pohoda.. styl jízdy se dá uzpůsobit přeci i se slabšími motory, ale je to o názoru, myslímk že men to bude bohatě stačit.. jsem řidič pohodář a jak vidím ten chaos na cestách, raději přijedu o nějakou tu chvíli později na místo, ale s jistotou.
Opel Astra J, 1.4 Enjoy