Čeština
-
Čeština
Dobrý den, mám problém bohužel na mě mluví auto všema možnejma jazykama jen né češtinou, ta tam prostě neni. Nevíte někdo co s tím? Děkuji
- Reklama
Re: Čeština
Astra J ma cestinu snad uz z vyroby ne?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nene, já jí nemám.... podle mě je to jen, když máš navigacimilosh píše:Astra J ma cestinu snad uz z vyroby ne?
Opel ASTRA J enjoy + flexiride 1.7 CDTi
Graphite
Graphite
Čestina je pouze pokud máš navigaci nebo DVD.
Mrchy, zeptám se pak na servise, jestli se náhodou nedá dohrát....
Graphite
Graphite
-
Dohrát se dá ale ne přímo v servisu a chtej za to 15000 kč vcelku lidová cena co
Když sem volal na náky hlavní info firmy opel s dotazem jak je možný že auto který sem koupil v česku nemá češtinu pani akorát zakoktala že i jiný automobilky to nemaj a nic jinýho sem už zni nedostal mlela to furt dokola jak poškrábaná deska
Když sem volal na náky hlavní info firmy opel s dotazem jak je možný že auto který sem koupil v česku nemá češtinu pani akorát zakoktala že i jiný automobilky to nemaj a nic jinýho sem už zni nedostal mlela to furt dokola jak poškrábaná deska
Tak to cestina do astry H za 2 litry je zadarmo - viz. http://www.pepas.cz
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Cože????? 15 tisíc? To je docela nálož teda....Jenda1800mtx píše:Dohrát se dá ale ne přímo v servisu a chtej za to 15000 kč vcelku lidová cena co
Graphite
Graphite
Cenu jste neměli říkat, protože až to bude děla PEPAS, tak to za dvojku nebude.
Nynější: Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
No když to nebude dělat za 2000kč tak asi nikdo víc nedá já tedy určitě ne.