Ostřikovač - ucpaná zadní hadička
Ahoj. Nechtěl jsem původně zakládat nové vlákno, ale nikdo tam už nepřišel.... Nemá někdo zkušenost s nefunkčním zadním ostřikováním ? Po zmáčknutí páčky to jen prskne z trysky, ale je slyšet že motorek jede. Je to asi někde přicpané. Trysku jsem prošťouchl, vedení mezi 5. dveřmi a karoserií prohmatal, ale bez výsledku. Nechce se mi kvůli tomu rozebírat půl auta... Uvažoval jsem i o nějaké chemii, ale nechci nadělat víc škody jak užitku.
Nyní: Astra J Sport Tourer, 1,6 CDTI - 81 kW, r.v. 2016
Ex: Škodovky, VW, Honda Civic 2,2
Astra G, 1,8 benzin, hatchback
Astra H, 1,7 CDTI, caravan, 81 kW, COSMO
- Reklama
Tu ti myslim nic ine neostava. Len skontrolovat hadicku. Zacni teda aspon na pristupnejsich miestach ...
Astra GTC Sport A14NET 103kW
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
Re: Ostřikovač - ucpaná zadní hadička
Skús to niečim "prepchať"; na starom aute som mal podobný problém so zadným ostrekovačom a "prepchal" som tu hadičku s oceľovým brzdovým lankom z bicykla (dlžka cca 1,5m) - lanko ma na jednom konci takú guličku (neprepichne hadičku) a je aj ohýbne, tak som ho pomaličky celé vopchal do hadičky a trošku s ním pohýbal dnu-von. Nakoniec som odpojil hadičku aj z čerpadla a prefúkol ju hustilkou - pomohlo to, ostrekovač bol znova funkčný.Modřina píše: Po zmáčknutí páčky to jen prskne z trysky, ale je slyšet že motorek jede. Je to asi někde přicpané. Trysku jsem prošťouchl, vedení mezi 5. dveřmi a karoserií prohmatal, ale bez výsledku.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
Jj. Všude, kde to šlo prošťournout, jsem to udělal. Takže budu muset pod přední podběh...
Tak jsem nemusel do podběhu... Riskl jsem to a "profoukl" to tlakovým vzduchem v protisměru. Už to stříká jak Niagara.