IMOBILIZER
IMOBILIZER
Zdravím chcel by som sa spytat mam novu astru a davajú oni uz automaticky od vyroby do kluca imobilizer??
- Reklama
Re: IMOBILIZER
Jj vcera som sa sem dostal casostrojom takze?
Neviem ako to chapat ale ak myslis, ci je Astra J vybavena imobilizerom, tak ano je. Pamatam sa, ze uz do Felicii montovali imobilizer. Pochval sa, aku mas Astru.
Astra J, 1,4 T, 103 kW, Enjoy+, Silver lake, 02/2013
Astra 1,7 81kw, vybava active + senzory predne zadne, led svietenie,laktova el.park.brzda,podsvietenie paky,vyhrievane sedadla .
Zatial neviem nanu povedať nic vcera som ju az prihlasil takže stale stoji s 35km na tachometry
Desginovo je to kraska a ozaj modra metaliza a auto je sedan
Zatial neviem nanu povedať nic vcera som ju az prihlasil takže stale stoji s 35km na tachometry
Desginovo je to kraska a ozaj modra metaliza a auto je sedan
Tak prajem vela stastnych km a hod sem foto, sedanov vela nie je. Vybavu mas skvelu. Palubny pocitac mas viacpolozkovy ?
myslel som ze mam, sa mi zdalo ze to je v active, ale zobrazuje mi vzdy len jedeen udaj takze asi to znamena nie
este mam taku prihoretu otazku...
ked das kluc do zapalovania zacne cinkat zvuk a pretocia sa budiky a svietia kontrolky, startujes motor ako sa to pretoci vsetko alebo normallne hned??
nech to zas nedoserem, zatial som mal take tupe auta len ze hned ides toto ma dost elektriky nechcem vidiet MB S classe
ked das kluc do zapalovania zacne cinkat zvuk a pretocia sa budiky a svietia kontrolky, startujes motor ako sa to pretoci vsetko alebo normallne hned??
nech to zas nedoserem, zatial som mal take tupe auta len ze hned ides toto ma dost elektriky nechcem vidiet MB S classe
Ked zapnes zapalovanie, tak na displeji medzi budikmi sa ti napise "kontrola". Ked tato zhasne, tak mozes startovat. Pockaj, nech vsetko po nastartovani pozhasina ( kontrolky ), nechaj to chvilku zahriat na mieste ( ak je motor studeny ) a ides. Inak kludne sa pytaj. Ak niekto vie, tak odpovie v pohode.