zdravím vás páni...
špekulujem že si dorobím zadné elektrické okná.
Potreboval by som od vás rady ako na to, čo všetko budem k tomu potrebovať...
na 100% viem že budem potrebovať:
4 tlačitkový ovládač 1x
zadné ovládače
Ľ 1x
P 1x
stahovačky pre elektrické okná aj s motorčekmi
Ľ 1x
P 1x
konektory pre zapojenie týchto komponentov (čo bude asi problém zohnať) možno len ako celý káblový zvazok
Tapacír neriešim zatial.
to všetko asi len z europskej verzie. z anglickej neviem ale určite vodičov ovládač bude mať iný tvar.
su sťahovačky a ovládače rovnaké pri 5 dv. a kombi?
A asi najdôležitejšie- ževraj aby to mohlo fungovať treba aj inú riadiacu jednotku neviem ktorú ale že je iná ked sú len predné okna v elektrike a ked su všetky 4. Ale ževraj ak mám el. sklopné zrkadlá tak by to mohlo fungovať aj bez výmeny riadiacej jednotky
Tak skúste poradiť ak viete.
Díky
dorobenie-zadne elektricke okna
dorobenie-zadne elektricke okna
OPEL Astra J.....2.0 CDTI 118kW.....6°AT.....r.v. 2011.....http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=652
- Reklama
Re: dorobenie-zadne elektricke okna
Prepac, poradit ti neporadim ale to iste som mal v plane aj ja....Ale vidis sam co vsetko je k tomu treba a urcite to nie je ani lacne a ani zadarmo tak som sa na to vykaslal...S priatelkou sme dost alergicky na tie klucky vzadu, to dokaze dnes len opel.... chcel som tie klucky demontovat a dieru len zakryt zaslepkou tak ako ma VW ale opel nema ani tie zaslepky...nieco vyspekulujem urcite...
Opel Astra J ST 1.7CDTI 81Kw Enjoy r.v. 11\2013
to uz skus najst rovno buranu s elektrikou vzadu, ci allegro a zober vsetko okrem plechov dveri
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
veru, jedine komplet vsetko z buranej.....
Inak cez op-com som videl ze mne ukazovalo na aute 2x okna v elektrike aktivne....Takze urcite ich bude treba aj nastavit, aktivovat cez diag ak samozrejme tam bude taka moznost pridat 4x okna v el...
Inak cez op-com som videl ze mne ukazovalo na aute 2x okna v elektrike aktivne....Takze urcite ich bude treba aj nastavit, aktivovat cez diag ak samozrejme tam bude taka moznost pridat 4x okna v el...
Opel Astra J ST 1.7CDTI 81Kw Enjoy r.v. 11\2013
Prave na allegro skm pozeral veci...
Odradza ma prave ta moznost ze to nebude fungovat kvôli nejakej RJ .
Odradza ma prave ta moznost ze to nebude fungovat kvôli nejakej RJ .
OPEL Astra J.....2.0 CDTI 118kW.....6°AT.....r.v. 2011.....http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=652