Zdravím páni.
Viem že už tu je podobna téma, ale aj tak by som potreboval poradiť. Chcem si vymeniť stierače na Astre J. Predne, aj zadný. Raz som si objednával Bosh ale bolo to Made in Poland. Potom si zasa raz objednal Bosch a tam už na krabici bolo Made in Germany. Tie Nemecke boli super, ale už neviem odkial som ich objednaval, preto mi prosim poradte aj ked do sukromnej spravy z ktorej stránky ste objednavali vy. Dik za info
stierače
- Reklama
Re: stierače
Nedavno som kupil od Vojtu www.doopla.cz original GM ale ma v ponuke aj Bosch.
Astra J, 1,4 T, 103 kW, Enjoy+, Silver lake, 02/2013
Nedavno som objednaval CHAMPION EF65/B01 Easyvision Multi-clip za 179Kc
a potesilo ma, ze gumicky su made in Belgium. Originalne stierace pre EU autmobilky maju dost casto belgicke gumicky. Najlepsie pneumatiky na Tour alebo Giro su tiez z Belgicka, takze je to asi ako s cokoladou
a potesilo ma, ze gumicky su made in Belgium. Originalne stierace pre EU autmobilky maju dost casto belgicke gumicky. Najlepsie pneumatiky na Tour alebo Giro su tiez z Belgicka, takze je to asi ako s cokoladou
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
Najpred som menil iba gumky je to babračka ale dá sa to .potom som za 15 eur kúpil nejaké náhrady ,dačo vydržali . Potom som kúpil náhrady KAMOKA a počas stierania praskol stierač asi 4 mesačný .
naposledy som kúpil Bosh za cca 25 eur.
naposledy som kúpil Bosh za cca 25 eur.