Podsvietenie Radia
Podsvietenie Radia
Uz dlhsi cas sledujem ze po zavreti a zamknuti auta vsetko zhasne ale radio podsvietenie ostane stale svietit... Robi to aj vam? Nechapem preco to ostava svietit..........
Opel Astra J ST 1.7CDTI 81Kw Enjoy r.v. 11\2013
- Reklama
Re: Podsvietenie Radia
Myslíš display alebo tlačítka? A nezhasne to ani po nejakom určitom čase?
Mne po vytiahnutí kľúčika zhasne display, tlačítka rádia, panel ovládania klimatizácie a aj celé podsvietenie interiéru včetne obidvoch stropných svetiel po 30 sekundách (tak to mám nastavené) - keď auto uzamknem tak detto.
Mne po vytiahnutí kľúčika zhasne display, tlačítka rádia, panel ovládania klimatizácie a aj celé podsvietenie interiéru včetne obidvoch stropných svetiel po 30 sekundách (tak to mám nastavené) - keď auto uzamknem tak detto.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
Displej zhasne ale podsvietenia tlacitok radia ostanu dlho svietit mozno aj stale.. Cakal som kym to zhasne ale dostal som nervy na to tak som odisiel.....Postrehol som to vecer, rano to clovek prehladne a vzdy zabudnem sa pozret ci to svieti aj na druhy den....
- matusbelusak
Dark buď kľudný robi to aj mne tak, display zhasne ale tlačitka svietia tak ako aj podsvietenie riadiacej paky a pod. ako ked otvoríš dvere tak to svieti, nie si potom jediny ale ani posledný tak je to normálne
Opel Astra ST 1,7 CDTI 81kw 2011 ( 208 000 km )
ake podsvietenie paky? a kedy ti to zhasne to podsvietenie radia?
- matusbelusak
tak to podsvietenie riadiacej páky to červené už som to v jednom vlákne dával aj fotky toho, tak cca tak do pol minuty to zhasne nikdy som to nestopoval
tu je to vlákno na poslednej stránke osvetlenie páky http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=10&t=434&start=20
tu je to vlákno na poslednej stránke osvetlenie páky http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=10&t=434&start=20
Opel Astra ST 1,7 CDTI 81kw 2011 ( 208 000 km )
Stal som nedavno pri aute cca 5 minút a stále to svietilo...Fakt nechápem
Ráno to pozriem či to bude svietiť stále..
Ráno to pozriem či to bude svietiť stále..
Pozri sa do menu konfigurácie -"Prispôsobenie vozidla" - tam okrem iných nastavení sa dá nastaviť dlžka intervalu podsvietenia a zmeň si to na kratšie.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
Nie som si teraz istý, ale myslim že sa da zmeniť iba dlžka osvetlenia vnutorneho priestoru a tým sa asi myslia tie stropne svetielka,či?
Neviem prečo ale ja som si vsimol, ze mne to zhasne ked vypnem svetla ručne a nasledne uzamknem auto, ale ked len vypnem motor a zamknem auto tak to svieti (volant a stredový panel, bez podsvietenia radiacej)
Neviem prečo ale ja som si vsimol, ze mne to zhasne ked vypnem svetla ručne a nasledne uzamknem auto, ale ked len vypnem motor a zamknem auto tak to svieti (volant a stredový panel, bez podsvietenia radiacej)
ASTRA J ST,Enjoy, 1.6, 85kW, A16XER 06/2012
to bezdo: potvrdene dakujeem
Predosle auto som mal s automatickym svietenim, a teraz sem tam zabudnem vecer vypnut rucne svetla a po uzamknuti auta stredovy panel svieti dlho... Zabudnut vypnut rucne svetla umocnuje aj to, ze aj ked nevypnem svetla tak po vytiahnuti kluca sa aj tak same vypnu. Cez den sa mi to nestavalo nakolko som svetla nezapinal nikdy, mam denne svietenie...Preto som nechapal ze raz ten panel zhasne a inokedy svieti zahada vyriesena
Predosle auto som mal s automatickym svietenim, a teraz sem tam zabudnem vecer vypnut rucne svetla a po uzamknuti auta stredovy panel svieti dlho... Zabudnut vypnut rucne svetla umocnuje aj to, ze aj ked nevypnem svetla tak po vytiahnuti kluca sa aj tak same vypnu. Cez den sa mi to nestavalo nakolko som svetla nezapinal nikdy, mam denne svietenie...Preto som nechapal ze raz ten panel zhasne a inokedy svieti zahada vyriesena