Ktoru diagnostiku kupit ?
Re: Ktoru diagnostiku kupit ?
Prisiel mi 1.95 verzia op com a nefunguje Nenacita ziadnu riadiacu jednotku ani na astre h ani na astre ... error communication with ecu...ma porazi, v teste vypise test uspesny 1.95 verzia a nespoji sa so ziadnou riadiacov jednotkou....ma niekto tuto verziu funkcnu??
Opel Astra J ST 1.7CDTI 81Kw Enjoy r.v. 11\2013
- Reklama
Mam 1.95, co Ti nenacita? Mne neukazovala live data na Jckovej, ale napriklad palubak viem upravovat.
Astra J ST - 2013 - 1.7 CDTI 96kW Enjoy
Totalne ziadnu riadiacu jednotku nevycita, hned som pisal aj cinakovi nech to riesi lebo ma to vytocilo
4 jednotky nacitalo, takze nebude uplne K.O. Bud reklamuj, ale prehraj iny FW.
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
Myslis ze mozem skocit z 1.95 verzii rovno na 1.65 firmware? Asi to skusim flashnut, samozrejme ak bude podporovat flash..
Inak vyhral som spor a vratia mi peniaze, moja chyba objednal som to od neovereneho sikmaca a teraz som objednal rovno najnovsi op-com 1.99 verziu podla recenzii vo velmi dobrej kvalite...tak som zvedavy...
Inak pridavam typy op-comov ak by niekto chcel mat prehlad:
Inak vyhral som spor a vratia mi peniaze, moja chyba objednal som to od neovereneho sikmaca a teraz som objednal rovno najnovsi op-com 1.99 verziu podla recenzii vo velmi dobrej kvalite...tak som zvedavy...
Inak pridavam typy op-comov ak by niekto chcel mat prehlad:
Myslim, ze verzie FW mozes nahravat v lubovolnom poradi, je to iba nahratie binarky do pamate 1:1.
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
Flashol som to na 1.70 a 1.59 a nic, stale nekomunikuje...
Aspon mi uz cinan vratil peniaze a na ceste je 1.99 verzia....uvidim ci pojde..
Aspon mi uz cinan vratil peniaze a na ceste je 1.99 verzia....uvidim ci pojde..
Konecne mi dorazila najnovsia verzia op-comu 1.99 a software 2016.... funguje skvele, len bohuzial live data stale nefunkcne po facelifte...
Poslal som ti to v SZ ...