Roční prohlídka - Olej
Re: Roční prohlídka - Olej
Uvidime, kolko si prihodia za vymenu a ekologicku likvidaciu stareho oleja, pocitam tak min 30eur.
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
- Reklama
Roční prohlídka - Olej
Tak s tym ratam. To mi povedali ...
Apropo Olej som vyhral na Opel-Zraze. Tak ho nevyhodim. Inak by som to neriesil. Aj ked oci placu ked vydia ten ucet za olej (400% + )
Apropo Olej som vyhral na Opel-Zraze. Tak ho nevyhodim. Inak by som to neriesil. Aj ked oci placu ked vydia ten ucet za olej (400% + )
Astra GTC Sport A14NET 103kW
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
Roční prohlídka - Olej
Takze som platil 77,42€.
Priniesol som 5l kanister, vratili original 1l . Olej vymeneny, filter , podlozka, odmastnovac. Servis po 3r + diagnostika 1+0,5 hod.
Auto umyte +Oplach motora gratis.
V cene je cca 10€ za zapozicanie vozidla (do 5€ hodina na 50km)
Priniesol som 5l kanister, vratili original 1l . Olej vymeneny, filter , podlozka, odmastnovac. Servis po 3r + diagnostika 1+0,5 hod.
Auto umyte +Oplach motora gratis.
V cene je cca 10€ za zapozicanie vozidla (do 5€ hodina na 50km)
Astra GTC Sport A14NET 103kW
@eisy
v ktorom servise si bol?
v ktorom servise si bol?
Zafira-C Cosmo 1.4T 103kW LPG ( B14NET ) 8/2015
ex: Astra-G Caravan Classic 1.4 66kw ( Z14XEP ) 9/2005 LPG prerabka 9/2012
Tak tento výše jmenovaný servis neznám.
Opel Astra J 1,4 turbo 103kW/140k notchback-SEDAN - drive - 2015
Eisy napis, ktory to je servis, nech vieme kam chodit.
Astra J, 1,4 T, 103 kW, Enjoy+, Silver lake, 02/2013
Ked som bol teraz na rocnej prehliadke tak som samozrejme riesil cenu oleja. Pozreli sme si polsky opel.pl kde maju reklamu ze za 200 zlotych menia olej filter + praca. cca 50euro. Joj, to je uz ine, bla bla bla .... Normalne spustia cenu z 26euro za liter na 15euro za liter a tvaria sa lebo region, ze v BA je to OK. Inac ta cena je stanovena Importerom!!! ukazovali mi web servis.opel.sk daju sa tam pozriet ceny dielov.
Potom prisla debata na druhu sadu kolies, zistoval som ci existuju R17 ocelove disky. A odrazu pani ci mam sensozry {asi nevie ze to uz musi byt na kazdom novom aute daky ten rok}, hovorim ze ano. Ona potom povedala ze niektori zakaznici to nechcu a tak im to nedaju, lebo cena. Pozeram na nu a krutim hlavou. Hovorim jej, aka ina pesnicka, odrazu ked zakaznik povie ze je to drahe tak mu nedame sensory, ale ked je drahy olej tak to nevadi, ale vystrasime zakaznika lebo ten co kupil v PL v oply nieje garantovany. Pritom ked auto nema sensory tak nieje sposobile na jazdu po ceste!
Proste dobry servis, a nielen po technickej stranke ale aj po "marketingovej" je vynimocna vec.
Potom prisla debata na druhu sadu kolies, zistoval som ci existuju R17 ocelove disky. A odrazu pani ci mam sensozry {asi nevie ze to uz musi byt na kazdom novom aute daky ten rok}, hovorim ze ano. Ona potom povedala ze niektori zakaznici to nechcu a tak im to nedaju, lebo cena. Pozeram na nu a krutim hlavou. Hovorim jej, aka ina pesnicka, odrazu ked zakaznik povie ze je to drahe tak mu nedame sensory, ale ked je drahy olej tak to nevadi, ale vystrasime zakaznika lebo ten co kupil v PL v oply nieje garantovany. Pritom ked auto nema sensory tak nieje sposobile na jazdu po ceste!
Proste dobry servis, a nielen po technickej stranke ale aj po "marketingovej" je vynimocna vec.
Ano predajnu cenu im udava importer, ale tiez ti mohli ukazat fakturu, za aku cenu kupili cely sud. Ked zamestnancom mozu dovat 50% na diely predpokladam, ze stale nie su stratovi alebo raz som kupoval jeden filter priamo v ich sklade. Pytam sa a zlava na starsie vozy? To iba v pripade ze si to nechate vymenit u nas, ale pockajte, nieco vymyslime, daaame taaam ... 5%
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
Jasne, ved som im {predajcovi aj pani na prijme do servisu} hovoril ze mna nezaujima opel.sk - importer, ja som teraz u nich, v sukromnom servise a ze cenu si urcuju oni. Tak pani hovori, ze mavaju kontroly a bla bla bla.
Co by sa stalo keby som isiel na garancnu prehliadku do PL?
Co by sa stalo keby som isiel na garancnu prehliadku do PL?