Nová Astra J Sports Tourer
Re: Nová Astra J Sports Tourer
Krasavec, snad se dostane do 1. pětky v prodejnosti u nás, ale to asi melu nesmysly, bohužel, zasloužil by si to
- Reklama
To me je jedno jestli nebude v top 5, zase mit auto jako ma kazdy bych nechtel, viz. stribrna oktavka II napr.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
A top5 se taky hezky kradou...
Nynější: Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Pojistis
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No jo, taky bych byl nerad, aby to byla masovka viz. Skoda... jen bych byl rad, kdyby se Opel na trhu vzchopil, ty clanky o statni pomoci na jeho zachranu me uz unavuji...
jenom do 1. pětky? auto roku to budeDaWiSchO píše:Krasavec, snad se dostane do 1. pětky v prodejnosti u nás, ale to asi melu nesmysly, bohužel, zasloužil by si to
Dnes jsem ji videl "nazivo" v Decine, dalsi nasledovnik mojeho hacka uz je jasny
Fakt je to velky auto a moc pekny
Fakt je to velky auto a moc pekny
tak, tak... taky jsem uz ji ocumoval... skoda, ze kdyz jsem kupoval, byla jen nacrtnuta na papire a ne v prodejnich cenicich... ten kufr mi proste nekdy nestaciii
Dneska jsem měl vedle sebe Astru ST a Megana Grandtour - ty auta zvenku pochází evidentně z jedné dílny - stejné křivky, těsnění kolem dveří, jenom detaily jsou jiné. Pokud je to podobné i s ostatním, tak už si příště nemusím auto vybírat podle značky, ale jenom ceny