Servis ESP
Re: Servis ESP
A aku chybu presne pise diagnostika? ESP servis pise aj pri roznych inych elektrickych a motorovych chybach, ktore priamo s ESP nesuvisia. Preto ta diagnostika.
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
- Reklama
klasika prave predne koleso snimac rychlosti kolesa... DTC chyba C0040-0F a C0040-5A
nepravidelny signal z PP kolesa ...
aj ked cez opcoma pozeram snimace rychlosti tak vsetky pri rozbehu ukazuju rovnako a z tohto kolesa sem tam ukazuje 0kmh ...
nepravidelny signal z PP kolesa ...
aj ked cez opcoma pozeram snimace rychlosti tak vsetky pri rozbehu ukazuju rovnako a z tohto kolesa sem tam ukazuje 0kmh ...
Opel Astra J ST 2.0 CDTi 121kW
Servis ESP
To bude kabel zlomeny ... Mne to hadzalo inu chybu.
Astra GTC Sport A14NET 103kW
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
kabel som pozeral vyzera ako novy , auto ma cca 2r a 3mes, takze po zaruke
Servis ESP
To neuvidis. Lamu sa vo vnutri ...
ako to otestujem ?
napadlo ma ze skusim nastartovat zmazat chyby a pohybat kablom na zdvihaku ?
len ci sa chyba neprejavi iba pri rozbehu lebo ked zmazem chybu a nastartujem vzdy svieti ok, teda nesvietia kontrolky ani servis esp...
ale pri rozbehu na 1. pri ccca 20kmh sa rozsvieti...
a pri spiatocke nesvieti nic... zrejme vtedy ani abs nejde ...
napadlo ma ze skusim nastartovat zmazat chyby a pohybat kablom na zdvihaku ?
len ci sa chyba neprejavi iba pri rozbehu lebo ked zmazem chybu a nastartujem vzdy svieti ok, teda nesvietia kontrolky ani servis esp...
ale pri rozbehu na 1. pri ccca 20kmh sa rozsvieti...
a pri spiatocke nesvieti nic... zrejme vtedy ani abs nejde ...
Servis ESP
Asi jedine vybrat ten kabel a prepipat ... Tak mi to ukazoval mechanik. Na stole s nim hybal ...
Caute,
mel jsem podobny problem,nejdrive to zacolo nefukcnimi senzory pri jizde,nasledne pri pravotocive zatacce pri rychlosti nad cca 60km se mi rozsvitilo tc,esp vse servis a nakonec se mi rozsvitila cela palubivka, kmitani volantu a dopadlo tak ze jsem jednou uz ani nenastartoval!! Odtah do servisu byl fakt prima. Prohlidli,spousta chyb na diagnostice a ve finale vymenili cely hlavni svazek kabelu.
Od te doby zatim klid,snad se to nebude opakovat.
Drzim palce v uspesne reseni.
mel jsem podobny problem,nejdrive to zacolo nefukcnimi senzory pri jizde,nasledne pri pravotocive zatacce pri rychlosti nad cca 60km se mi rozsvitilo tc,esp vse servis a nakonec se mi rozsvitila cela palubivka, kmitani volantu a dopadlo tak ze jsem jednou uz ani nenastartoval!! Odtah do servisu byl fakt prima. Prohlidli,spousta chyb na diagnostice a ve finale vymenili cely hlavni svazek kabelu.
Od te doby zatim klid,snad se to nebude opakovat.
Drzim palce v uspesne reseni.
Astra J st 1.6 cdti 100kw,mahagon,cosmo
Prosim o radu. Rozsvitilo se mi esp a abs na astra j 1.7cdti 81kw.
Dle diagnostiky chyba c0040-5a. Vymeneno tedy pravy predni senzor na kole za original z opelu, nicmene chyba naskoci znovu ihned po rozjeti na cca 30km/h.
A dokud se tato chyba nerosviti, je citit pri pribrzdovani na pedalu brzdy abs.
Nekdo nejaka rada?
Dle diagnostiky chyba c0040-5a. Vymeneno tedy pravy predni senzor na kole za original z opelu, nicmene chyba naskoci znovu ihned po rozjeti na cca 30km/h.
A dokud se tato chyba nerosviti, je citit pri pribrzdovani na pedalu brzdy abs.
Nekdo nejaka rada?
Astra J 1.7CDTI 81kw 2013
ak to nebol zly snimac, tak to bude naboj v kolese teda ozubene koliesko naboja v kolese vymena zza 190e