REPRO
- Reklama
-
Re: REPRO
Záleží co od zvuku čekáte, já bych koupil reproduktory nové. Měnil jsem nedávno na Octavii a mohu vám říct, že to zase takový problém není, můžete se podívat například na návody, kterých je na internetu spoustu a určitě si poradíte.
například zde: http://www.audioland.cz/poradna/
Na této stránce najdete i vše potřebné k výměně včetně samotných reproduktorů a dalších materiálů. určitě mohu doporučit, přehledný obchod.
například zde: http://www.audioland.cz/poradna/
Na této stránce najdete i vše potřebné k výměně včetně samotných reproduktorů a dalších materiálů. určitě mohu doporučit, přehledný obchod.
co myslite, budu v zafire take iste ako v astre?
v zafire mam:
- vpredu vo dverach stredobasaky a vyskace v pristrojovke.
- vzadu vo dverach iba jeden reprak, predpokladam sirokopasmovy.
v zafire mam:
- vpredu vo dverach stredobasaky a vyskace v pristrojovke.
- vzadu vo dverach iba jeden reprak, predpokladam sirokopasmovy.
Zafira-C Cosmo 1.4T 103kW LPG ( B14NET ) 8/2015
ex: Astra-G Caravan Classic 1.4 66kw ( Z14XEP ) 9/2005 LPG prerabka 9/2012
jaj, zabudol som dodat, ze pytam sa preto lebo zafiru malokedy uvadzaju, astra je v kazdom zozname ...
podla mna od vybavy a od radia to nezalezi, budu tam papierove.
pokial si nepriplatis, myslim ze v ceniku bolo nieco take ... ze lepsie repraky.
podla mna od vybavy a od radia to nezalezi, budu tam papierove.
pokial si nepriplatis, myslim ze v ceniku bolo nieco take ... ze lepsie repraky.
Zafira-C Cosmo 1.4T 103kW LPG ( B14NET ) 8/2015
OPEL Astra J.....2.0 CDTI 118kW.....6°AT.....r.v. 2011.....http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=652
- matusbelusak
nazdar chlapi, tak minule som rozoberal tapacír a menil som si repro v prede aj v zade, áno, su tam repro 165mm, nie je tam nič komplikované ja som oddrbal zo starého repro nacvakavaciu koncovku na fotke s repro to je označené, tie drotiky som cvakol na nove repro som to pripajkoval, zaizoloval aby sa tam nedostala voda a do toho som napojil kabeláž nemusím kupovať redukcie ... a fičí to už nejaké 5 mesiace bez problémov.. Tapacír sa dáva dole jednoducho, pospode na fotkach označené úchyty také plastové cvoky proste ja som to robil tak že som zobral kuchynsky nož, zospodu vopchal medzi tapacír a karoseriu trošku odtiahol a vložil srubovak a tak som ho vypačil von celý, po obvode som to vypačil a hore cvoky nie su, už ked to bude držať len hore stačí ho pridvihnuť hore a on vyjde pekne von cvoky možno ostané v karoserii ale potom sa daju vybrať vložiť na tapacír a potom tapacír jednoducho nasadite nacvaknutím a je to ako od vyroby žiadne škáry ani medzery takže prikladám foto
Opel Astra ST 1,7 CDTI 81kw 2011 ( 208 000 km )
- matusbelusak
- matusbelusak
tak diery nesedeli, kedže na origo je len 1 skrutka hore, ja som tam dával tieto Somogyi BK 165 nie su najlepšie ale mne sa zdá že su lepšie než origo za nízku cenu, do dverí som spravil malym vrtáčikom 3 diery do karosérie a dal tam šrúby, drží to jak prilepené a bez problémov, a neviem či som pod repro a kasnu nedával niečo aby nebol plech na plechu, nespomínam si kedže to bolo asi pred 7 mesiacmi aj ked teraz som dal prispevok som nejak nemal na to čas, ale zdá sa mi že som po okrajoch nalepoval kúsky gumy a tak som to tam prikrutil, a doteraz bez problémov
Opel Astra ST 1,7 CDTI 81kw 2011 ( 208 000 km )