to ze astra reguluje teplotu je ok, buhuzel ale fuguje tak ze se snazi regulovat vystupni teplotu z vydechu a vubec nebere v potaz jaka je teplota v interieru (alespon me to tak pripada)..... priklad, auto vychlazene, jedu tak ze na cidlo slunecniho svitu slunce nesviti, teplota nastavena podle pocitoveho vnimani (jako prijemna), jakmile se auto dostane do polohy ze sviti slunce na cidlo slunecniho svitu, zacne chladit az je to neprijemne..... musim rucne nastavit teplotu o 2stupne, pak je to zase ok, auto se vrati to pozice ze slunce sviti opet mimo cidlo a zase je teplo...... asi je to problem moji klimy (mam jeste stary FW, u ktereho se zobrazuje nastavena teplota na displeji uprostred vozu, novy FW jiz toto nezobrazuje...... resilo se to tu v jinem vlaknu)
mam vyzkousene i to ze jedu venku je 15stupnu, nastaveno mam 20, zapnu klimu a voala zacne chladit......., rikam si ok, necham to na nem, cekam, cekam a porad chladi....... proc sakra, kdyz veknu je nizsi teplota nez pozaduji...... to same topenim bez klimy, venku je mraz, motor se ohreje zacne se topit, po vytopeni je teplo...... po chvili zase kosa, po par minutach zase vedro....... a nejhorsi fukce byla pri atomaticke cirkulaci (sam si voli mezi vnitrni a venkovni)..... to jsem myslel ze mi trefi...... je mozne ze nektere cidlo je spatne upevnene, nebo je vadne, a cely system se rozhodi...... nevim, nemam cas to resit tak ze necham auto delsi dobu v servisu (stejne prijdou na kulovy, a reknou ze to je ok
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)