Originál matice kol - jdou použít na všechny typy disků?
Matice na kolesa!
Zdravim vie mi niekto povedat presny rozmer matiek na kolesach? chcem kupit bezpecnostne matky!
Mam A17DTR ale myslim si ze je to u vsetkych rovnake!
Mam A17DTR ale myslim si ze je to u vsetkych rovnake!
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92 kW SPORT
- Reklama
Re: Matice na kolesa!
No ak by to niekomu niekedy pomohlo tak matice su M12x1,5!
A su otvorene s dlzkou 23mm.
A su otvorene s dlzkou 23mm.
akurat je problem s krytkami bezpecnostnych srobov .. dodavaju sa iba cierne, tj, na origo diskoch, kde mas teraz take pekne zlatohnede, budes mat nasledne jednu ciernu, alebo musis na kazdom kolese tie zvysne 4 pekne zamenit za cierne ...
ja som kvoli tomu bezpecnostne matice nekupil ...
ja som kvoli tomu bezpecnostne matice nekupil ...
Ja mam uz od vyroby vsetky krytky cierne!
A aj tak ich tam nedavam u nas na sidlisku sa to kradne a ocividne maju z toho dobry biznis:(
A aj tak ich tam nedavam u nas na sidlisku sa to kradne a ocividne maju z toho dobry biznis:(
Originál matice kol - jdou použít na všechny typy disků?
Zítra si jdu vyzvednout novou Astru a už jsem si s předstihem stihl objednat plechové disky na zimní pneu.
Auto je sériově na 17 ctkách alu. Budu potřebovat jiné matice? V Opelu mi řekli, že na origo plecháčích jsou matky stejné. Já origo ale neobjednával. Popř. mohli by jste mi říct jaká matice přesně je? Průměr závitu, délka matice, jaká je dosedací plocha, resp. pod jakým úhlem? Předem Vám moc díky za odpovědi
Auto je sériově na 17 ctkách alu. Budu potřebovat jiné matice? V Opelu mi řekli, že na origo plecháčích jsou matky stejné. Já origo ale neobjednával. Popř. mohli by jste mi říct jaká matice přesně je? Průměr závitu, délka matice, jaká je dosedací plocha, resp. pod jakým úhlem? Předem Vám moc díky za odpovědi
Naposledy upravil(a) Radoš92 dne 26 bře 2013, 14:03, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven název
Důvod: Upraven název
Re: Prosím o radu
Jo a motor je tam 1.4 Turbo 88kw
Mám také neoriginální plechové 16" disky a matice používám stejné jako na alu 17".
Astra J 1.4T | 103kW | Enjoy | Edice 20 let
Ja mam neoriginal Alu a pouzivam tiez rovnake, ako na letne Alu original...
Re: Originál matice kol - jdou použít na všechny typy disků?
Ahoj vsetci. Som tu novy a videl som vas sa tu bavit o bezpecnostnych srubach na Jckovu astru. Ja mam A16XER a zaujimalo by ma, ze ci pasuje na toto auto bezpecnostna matica od swag-u M12 x 1,25 x 23mm k tym 17tkam alu diskom, ktore dodava opel.
Chcel som povodne MC Gard, ale kedze idem prezuvat uz o dva dni + parkujem v garazi tak som sa rozhodol pre tie od Swag-u pretoze boli dostupne okamzite a nemusel som cakat na tie Mc Gard.
Diky kazdopadne za pomoc a odpoved
Chcel som povodne MC Gard, ale kedze idem prezuvat uz o dva dni + parkujem v garazi tak som sa rozhodol pre tie od Swag-u pretoze boli dostupne okamzite a nemusel som cakat na tie Mc Gard.
Diky kazdopadne za pomoc a odpoved
Re: Originál matice kol - jdou použít na všechny typy disků?
Pozor na problém, který vzniknul mě. Na originál pecháče s poklicí imitace elektronu (na zimu) jsem používal originál bezpečnostní šroub, ale do koupených elektronů (neorigo) jsem musel koupit zcela jiný typ, protože ořech od bezp. šroubu prostě nevlezl do díry na elektronu. Takže doporučuji vyzkoušet, případně vše změřit a až potom koupit bezp. šrouby.
To jen jako rada pro další - vlastní zkušenost
To jen jako rada pro další - vlastní zkušenost
Od 23.9.2014 Astra J Enjoy 1,6 CDTI 81 kW
EX Astra J 1,6 XER (prý 85 kW) Enjoy
EX Astra J 1,6 XER (prý 85 kW) Enjoy