Svolávací akce
Re: Svolávací akce
Nová svolávací akce > viz http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?p=2678#p2678
Nynější: Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Reklama
Ahoj, prosím Tě já jsem měl od začátku koupi úplně stejný problém se svou 1,4 ecotec 2011, vrzání spojkového pedálu opakovaně, kdy opakovaně mi tvrdili, že to promazali a po asi 16 000km došlo v provozu ke kolizi. Při jízdě praskla jedna s pružin, mohu říct, že nešla vůbec sešlápnout spojka, byl jsem rád, že přede mnou v tu chvíli nikdo nestál. Servis to vyřešil a vyměnil jednu z prasklých pružin a problém nadále pokračuje, jen se bojím aby nedošlo zase k prasknutí, to by nemuselo dopadnout dobře. Jen jsem se chtěl zeptat jak toto vyřešili v tvém případě nebo v u ostatních, děkuji. Michalgordongekko píše:Ahoj . Koupil jsem Astru ST 1,4 turbo . a ihned po převzetí mne strašně vrzal spojkový pedál hlavně při vysoké venkovní teplotě . Dal jsem do servisu a celé to asi promazali a sdělili mne, že ještě obědnali nějaké díly, že kdyby to vrzalo tak budou muset vyměnit celý spojkový pedál. zatím to ani nevrzne.
Zdravím,
s vrzajícím spojkovým pedálem jsem si také užil. Měl jsem ty samé problémy - jakmile bylo více jak 25 st. pedál nepříjemně vrzal. Časem začal mít velkou vůli do stran, po několikeré návštěvě servisu (už ani nevím kolik jich bylo) mi pedál vyměnili. Jestli bude vrzat i nadále zatím nevím, poznám to až na jaře/v létě. Jediné, co mě děsí, že začíná mít opět velkou vůli do stran.
s vrzajícím spojkovým pedálem jsem si také užil. Měl jsem ty samé problémy - jakmile bylo více jak 25 st. pedál nepříjemně vrzal. Časem začal mít velkou vůli do stran, po několikeré návštěvě servisu (už ani nevím kolik jich bylo) mi pedál vyměnili. Jestli bude vrzat i nadále zatím nevím, poznám to až na jaře/v létě. Jediné, co mě děsí, že začíná mít opět velkou vůli do stran.
Astra J 1.4T | 103kW | Enjoy | Edice 20 let
Nová zvolávacia akcia od 11.12.2014, vzťahuje sa aj na staré ročníky. Jedná sa o ventilátor chladenia, podrobnosti neviem.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, origo diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
v myOPEL nist ako vzdy?
Astra GTC Sport A14NET 103kW
Insignia Cosmo ST A20DTH 118kW 4x4
Mne to v myOPEL zobrazuje.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, origo diagnostickým testerom GM MDI.
na Insignii mi minule nezobrazovalo nic a ked som bol v servise, tak mi vraveli ze je zvolavacka , hned mi porobili. a teraz neukazuje na Astre nic. uvidim ....
Astra GTC Sport A14NET 103kW
Týka sa to len určených aut s benzínovým motorom.
Ahojte, ja som bol na zvolávačke ktorú avizoval aj myOpel (r.2010, mot.A16XER),
kampaň:16-C-004 /Astra J chladič ventilator - montaval sa adapter káblového zväzku na vent. chladiča.
pribudla tam poistková skrinka s tlačítkom.
kampaň:14-C-073 /Demont. krytu akumulátora (kvôli prehrievaniu)
servis KMCars DS.
kampaň:16-C-004 /Astra J chladič ventilator - montaval sa adapter káblového zväzku na vent. chladiča.
pribudla tam poistková skrinka s tlačítkom.
kampaň:14-C-073 /Demont. krytu akumulátora (kvôli prehrievaniu)
servis KMCars DS.
Konecne niekto, kto tam uz bol.
http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=1 ... =20#p11646
Namontovali ti teda naspat kryt baterky, ktory demontovali v minulosti v ramci 14-C-073?
Na chladici je teraz nove tlacitko? K akemu ucelu to je?
http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=1 ... =20#p11646
Namontovali ti teda naspat kryt baterky, ktory demontovali v minulosti v ramci 14-C-073?
Na chladici je teraz nove tlacitko? K akemu ucelu to je?
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011