Odplašovač Hlodavcov
Odplašovač Hlodavcov
Použiva niekto plašič hlodavcov v motorovom priestore? Mam poskodenu vypln a pri motore som nasiel aj zbytky potravy, tak uvazujem nad nejakym plašičom...
Opel Astra J ST 1.7CDTI 81Kw Enjoy r.v. 11\2013
- Reklama
Re: Odplašovač Hlodavcov
na nexii 20rokov dozadu sme mali tento problem. nevedeli sme sa ho zbavit. dokonca si spravili i hniezdo mysi z vyplne v motorovom priestore. najucinnejsi bol nakoniec sprej. vtedy nam ho odporucili v servise, zjavne mali viacej skusenosti. odkedy sme sprejovali problem nebol. ale to uz je dlha doba a isto i plasice su na lepsej urovni.
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
Ano spreye su tiez dobre ale len poniektore.... Raz som kupil jeden a nevyskusal ho dopredu, vystriekal som cely motor na Peugeote a potom zistil ze tam ostala totalna mazľavina ako lepidlo...este po dvoch rokoch som nadaval ked som nieco robil!! Bezo srandy..... preto spreye len tie ktore pachnu a rychlo schnu...
A najlepsi je aj tak ten plašič asi, napojis ho na canbus aj, vypnes motor a automaticky sa zapne...pri nastartovani vypne sa..ma 12khz ultraton, takze nebude to asi vobec pocut...
Kamaratovi ked sme na felicii menili baterku a pol druhej poobede vyskocil na nas obrovsky potkan spoza baterky
A najlepsi je aj tak ten plašič asi, napojis ho na canbus aj, vypnes motor a automaticky sa zapne...pri nastartovani vypne sa..ma 12khz ultraton, takze nebude to asi vobec pocut...
Kamaratovi ked sme na felicii menili baterku a pol druhej poobede vyskocil na nas obrovsky potkan spoza baterky
To vazne nikto nema?
Aspo nema niekto schemu zapalovania zväzku kablov? Potrebujem najst svorku č.15 ...
Aspo nema niekto schemu zapalovania zväzku kablov? Potrebujem najst svorku č.15 ...
Neviem o ake zapojenie ti ide,ale ja mam plasic a mam ho zapojeni na baterku ,jeden kabel +, a druhy -.
Zapne sa to len vtedy ked je motor vypnutý,kedze ma baterka vtedy ine napetie a ten plasic to vie rozpoznat.
Zapne sa to len vtedy ked je motor vypnutý,kedze ma baterka vtedy ine napetie a ten plasic to vie rozpoznat.
Opel astra ST 103kw LPG
Dark69 - podľa schémy čo som pozeral v knihe "Jak na to ..." by ku kontaktu 15 na spínacej skrinke mal byť pripojený bielo-fialový vodič - skus to premerať.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
To Desirehd: tvoje zapojenie je take, ze ti to ide non stop...ja mam troj kablovy plasic uz, ktory sa napaja na zapalovanie...
To jack: vdaka pozriem sa na to, len kable maju tak max. pol metra, musim to napojit co najblizsie niekde...
To jack: vdaka pozriem sa na to, len kable maju tak max. pol metra, musim to napojit co najblizsie niekde...
Naposledy upravil(a) Dark69 dne 16 led 2019, 16:35, celkem upraveno 1 x.
Keď to chceš dať do motorového priestoru, tak stačí predĺžiť len ten žltý, čo ide na 15-kontakt, aby dočiahol k spínacej skrinke - čierny vodič s očkom pripojiť kdekoľvek na kostru a červený pripoj tiež kdekoľvek na (+) - aj priamo na akumulátor.
Spínacia skrinka by mala byť pripojená kábelovým zväzkom (s päticou) a v ňom hľadaj bielo-fialový vodič - to by mal byť vodič vedúci ku kontaktu 15 v spínacej skrinke.
Spínacia skrinka by mala byť pripojená kábelovým zväzkom (s päticou) a v ňom hľadaj bielo-fialový vodič - to by mal byť vodič vedúci ku kontaktu 15 v spínacej skrinke.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
Vdaka za typ, ale ja by som najradsej ten kablovy zväzok nasiel v motorovom priestore.....ze nemusim tahat kabel az k spinacej skrinke...urcite niekde tam bude....
Mam nieco taketo už 6 rokov.Precitaj si popis vyrobku mozno mi das za pravdu že sa vypína sam.
https://www.format1.cz/plasic-a-odhanec ... hodne.html
https://www.format1.cz/plasic-a-odhanec ... hodne.html
Opel astra ST 103kw LPG