Viem na co sice narazas ale je to preto ze kamera nesnima auto ale svetlo. Ale uz technologia co snima predmety na a okolo cesty napreduje a mozno bude standard v autach onedlho.blesk píše:Automobilky chcu predavat samoriadiace auta. Pritom nevedia ani automaticke dialkove svetla zhasnut bez oslnenia auta v zakrute.
detekcia mŕtveho uhla
Re: detekcia mŕtveho uhla
OPEL Astra J.....2.0 CDTI 118kW.....6°AT.....r.v. 2011.....http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=652
- Reklama
Ano, přesně tak se to chovalo i mě cca 2 roky. Teď už přestal fungovat i park. asistent.
Napojená diag. oznámila vadný senzor. Namontoval jsem náhradu za cca 1500.-Kč , smazal chybu a vše se zdálo O.K. Po ujetí 5km se opět rozsvítil servis detekce mrtvého úhlu při rychl.
nad 20km, po zpomalení zhasl a tak dokola. Zkoušel jsem sehnat originální senzor (tento je mexický), ale nikde u nás není za rozumnou cenu. Pouze Opel má 1kus a to za pouhých 3285.- Kč. Takže dle rady jednoho prodejce - objednejte na Ebay nebo v Číně.
Astra J ST Cosmo 121kW
Napojená diag. oznámila vadný senzor. Namontoval jsem náhradu za cca 1500.-Kč , smazal chybu a vše se zdálo O.K. Po ujetí 5km se opět rozsvítil servis detekce mrtvého úhlu při rychl.
nad 20km, po zpomalení zhasl a tak dokola. Zkoušel jsem sehnat originální senzor (tento je mexický), ale nikde u nás není za rozumnou cenu. Pouze Opel má 1kus a to za pouhých 3285.- Kč. Takže dle rady jednoho prodejce - objednejte na Ebay nebo v Číně.
Astra J ST Cosmo 121kW
Tak už som trocha pokročil, už mi to nevypisuje medzi budíkmi porucha detekcie mŕtveho uhla, ale nefunkčný systém detekcie mŕtveho uhla. Z času na čas sa to tam objaví. Teraz ako bolo také učvachtané snehové počasie som si všimol pri pomalej jazde do 50 km/hod poza stodoly ako som pridal plyn a zacali prešmykovať predné kolesá hneď sa rozvietila hláška nefunkčný systém detekcie mŕtveho uhla. Ubral som plyn a zhasla, pridal prešmykovali kolesá a zas sa rozsvietila tá hláška. Skúsil som to ale 6x a vždy to isté, taký postreh. Napadlo ma, že asi prešmykujúce kolesá špliechajú snech na ten snímač, ale tam je predsa podblatník. Parkovacie snímače zatiaľ idú bez problémov. Tak len toľko. Odkedy mi to vypisuje nefunkčný systém detekcie mŕtveho uhla už sa neobjavila hláška porucha detekcie mŕtveho uhla. Asi druhý level tejto poruchy, som zvedavý na tretí level.