Čištění DPF
Re: Čištění DPF
uz som to nasiel, dam sem i obrazok. katalyzator nie je sucastou. je na 3skrutkach a dalsia cast vyfuku na 2 skrutkách. boze to su servisy, clovek si sam zistuje predom, kolko im to zaberie roboty, aby som sa na zaklade hodinovky dopatral k cene predbeznej Takze na januar som dohodnuty predbezne. prvy tyzden
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
- Reklama
vyfukove potrubie
Tak jaké jsou zážitky po měsíci provozu?aurega píše:Ja taky az za 1.5 roku.
Je na to zaruka 100k km nebo 2 roky takze uvidime.
Astra J ST 2015 Cosmo 1.6 CDTI B16DTH 100kW
Spokojenost, žádné hlášení o plném filtru. Motor jede klidně.
Astra J ST 2013 / 1.7 tdci 96kw
Super. Mna to caka zajtra. Dam potom hodnoty, ake som mal a uvidim, co na to auto
technologia by mala byt ta ista, podla ich stranky. firma ina
V piatok som absolvoval cistenie. Skusenosti este zverejnovat nejdem, to musim pojazdit trocha.
Zial pri cisteni som nebol i napriek tomu, ze v tel. mi vraveli, ze mozem byt pritomny. V servise demontovali diel a pan si ho prisiel zobrat. Cca o hodku a pol bol diel spat.
Tak dufam, ze to bola fakt ta technologia ako sa tu pisalo. Pripajam hodnoty pred a po. Narozdiel od kolegu tu, nemam ale dva listocky zo stroja, ale jeden papier a na nom tie hodnoty (vytlacena a orezana A4)
Dufam, teda, ze filter bude ok uz. Cez vikend som mal par kratkych startov, no kedze auto predtym absolvovalo cez 100km po dialnici, tak som necakal, ze by sa ohlasil filter. Uvidime casom. Rozdiel ale nebadam ziaden. Tah auta ten isty, na volnobehu za studena kolisanie otacok zostalo. Som zvedavy na zajtra rano po starte, kedze druhy den ho nevyuzivam. To sa casto u mna nestava, takze bude uplne studeny start pri mrazoch.
Zial pri cisteni som nebol i napriek tomu, ze v tel. mi vraveli, ze mozem byt pritomny. V servise demontovali diel a pan si ho prisiel zobrat. Cca o hodku a pol bol diel spat.
Tak dufam, ze to bola fakt ta technologia ako sa tu pisalo. Pripajam hodnoty pred a po. Narozdiel od kolegu tu, nemam ale dva listocky zo stroja, ale jeden papier a na nom tie hodnoty (vytlacena a orezana A4)
Dufam, teda, ze filter bude ok uz. Cez vikend som mal par kratkych startov, no kedze auto predtym absolvovalo cez 100km po dialnici, tak som necakal, ze by sa ohlasil filter. Uvidime casom. Rozdiel ale nebadam ziaden. Tah auta ten isty, na volnobehu za studena kolisanie otacok zostalo. Som zvedavy na zajtra rano po starte, kedze druhy den ho nevyuzivam. To sa casto u mna nestava, takze bude uplne studeny start pri mrazoch.
okrem toho som si pozrel auto zospodu. zistil som, ze mi slzi vypustacia skrutka oleja. aj som registroval posledny mesiac na kryte motora jemnu olejovu spinu. tento mesiac ale pojde novy olej tak toto vyriesim. okrem toho som na rybach zjavne trafil krytku motora, lebo kraj bol prasknuty. nastastie nic hrozne a drzi to, no i tak som to dal chytit eska paskami.
teraz sa chystam na cistenie egr, sania, senzor a aj hadicu intercoolera. chcem to dat tento mesiac vsetko na cisto a postupne si prejst, co este take na aute je potencionalne na vymenu do buducna.
teraz sa chystam na cistenie egr, sania, senzor a aj hadicu intercoolera. chcem to dat tento mesiac vsetko na cisto a postupne si prejst, co este take na aute je potencionalne na vymenu do buducna.
Zajímavé hodnot, průtok spalin máš větší ako já. Dej vědět jak to frčí.
EGR jsem si čistil sám je to easy a MAP senzor taky.
Jinak šroub vypouštěcí jsem měnil tak po 4 výměně oleje. Dle GM by se měl měnit po každé výměně oleje, což je podle mě blbost.
EGR jsem si čistil sám je to easy a MAP senzor taky.
Jinak šroub vypouštěcí jsem měnil tak po 4 výměně oleje. Dle GM by se měl měnit po každé výměně oleje, což je podle mě blbost.
Astra J ST 2013 / 1.7 tdci 96kw