Chybovy kod 59
Chybovy kod 59
Zdravim vsechny.Mam mensi problem.Moje astra r.v. 2010 najednou zacala hlasit chybu 59.Kdyz na doraz otevru okno u ridice a zase ho zavru,chyba zmizi a vse je v poradku.Jenomze mi to dela kazdy den,kdyz necham vyplej motor na cca hodku a vic.Uz me to zacina stvat.Nevi nekdo co s tim?Diky za rady
- Reklama
Re: Chybovy kod 59
V mojej uživateľskej príručke na str. 133 je napísane:
Kód 59 - otvorte a zatvorte okno vodiča
- pokiaľ Ti to robí vždy keď vypneš motor, tak pravdepodobne bude chyba buď v koncových spínačoch otvárania a zatvárania okna alebo v niektorom z konektorov - treba popozerať, príp. prečistiť a premerať.
Skús ešte na pár minút odpojiť akumulátor a znova po jeho pripojení bude od teba chcieť postupne pootvárať a pozatvárať všetky okná - pokiaľ to nepomôže, tak len dať dole tapacír na vodičových dverách a urobiť to, čo som napísal vyššie.
Kód 59 - otvorte a zatvorte okno vodiča
- pokiaľ Ti to robí vždy keď vypneš motor, tak pravdepodobne bude chyba buď v koncových spínačoch otvárania a zatvárania okna alebo v niektorom z konektorov - treba popozerať, príp. prečistiť a premerať.
Skús ešte na pár minút odpojiť akumulátor a znova po jeho pripojení bude od teba chcieť postupne pootvárať a pozatvárať všetky okná - pokiaľ to nepomôže, tak len dať dole tapacír na vodičových dverách a urobiť to, čo som napísal vyššie.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
Diky.Jeste jsem zapomel napsat,ze se mi zpozduje datum.Nastavim aktuali datum a cas a za 2,3 dny mam datum o den pozdeji.Cas je vzdy aktualni a nezpozduje se
Ano baterie je puvodni.kupoval jsem auto v roce 2011.Bylo necelej rok stary.Startuje na brnk i kdyz stoji celou noc v -5.Zadnej problem