Teplota kúrenia
Re: Teplota kúrenia
ukazuje, ale realne ho podla mna nezavrie...lebo i ked zrusis auto sa okno za sucha nezahmlieva
je to proste opel system...jednoduchy, prehladny ze ani sam tvorca sa asi nevyzna
je to proste opel system...jednoduchy, prehladny ze ani sam tvorca sa asi nevyzna
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
- Reklama
Ano, okruh si klidně automatika uzavře. Není to tak, že v automatickém režimu by byl vnitřní okruh stále zapnutý, ale automatika si s ním dělá co uzná za vhodné. Použití je pro rychlejší změnu teploty v interiéru, kdy se ohřívá/chladí méně vzduchu, než když proudí vzduch z venku, který přináší do auta venkovní teplotu. Za sebe vnitřní okruh nesnesu, během pár chvíle to poznám a začně mi vadit zhoršující se vzduch v autě (jak se zvyšuje vlhkost). Stačí vnitřní okruh vypnout, bude zase v manuálním režimu, zbytek zůstane v automatice. Stejně jako s klimou.
Astra J Sports Tourer, A20DTH, 2012
Předchozí: Astra G Caravan Njoy, Z16XE, 2003
Presne tak,stlacim dva krat za sebou vnut. okruh. Prvy krat sa tlacitko vnut.okruhu len rozsvieti a druhy krat sa zhasne cim sa otvori vonkajsi privod. A na strednom panely nic nesvieti,to je asi to inkognito ako ste to nazvali.
ASTRA J ST,Enjoy, 1.6, 85kW, A16XER 06/2012
- matusbelusak
vieš čo že neviem ako to mam s tym vnutorným okruhom, ale mam pocit že mne vnutorny okruh neotvára pri auto lebo by bolo po chvíli cítiť iný vzduch ako ked ťahá z vonku, ale tak možem to potom vyskúšať ked pojdem ale nehádam sa takže neviem ako chlapi, ale fakt si myslím že mi auto ponecháva otvorený vonkajší okruh aj ked ako vraví kroup že jednotka si može samo otvarať a zatvarať podľa teploty takže to ťažko tak ale mne začne zamhlievať auto možno až po 20km jazdy ale zapnem klímu na 20s a potom vypnem a idem dalej
Opel Astra ST 1,7 CDTI 81kw 2011 ( 208 000 km )
- matusbelusak
takže možem to poupraviť kedže som to mal možnosť vyskúšať teraz takže, pri režime auto mam zapnutý vnutorny okruh a klasickym stlačením tlačítka na vnut. okruh to prepnem na vonkajší a vybavene inač a zaujímalo by ma že pri auto režime ked sa zahmlieva zapnem ofuk čelneho skla automaticky zvýši otačky ventilátora pocelý čas pokiaľ to je zapnuté, da sa to nejak regulovať? bez toho aby autorežim skončil? alebo ako funguje to?
Opel Astra ST 1,7 CDTI 81kw 2011 ( 208 000 km )
Čaute.
Nikdy jsem tomu nevěnoval pozornost, všiml jsem si až teď po dvou letech, že otáčky ventilátoru topení se mi rozjedou až jakoby se zpožděním... Je to v případě, že auto stojí teď v chladu celý den venku u práce a když ho nastartuju a mám topení na auto, tak chvíli nefouká, až třeba za 1,5 minuty.
Ráno když vyjíždím z relativně teplé garáže, to fouká nebo jinými slovy pracuje hned.
Čím to je? Ten systém potřebuje v zimě nějaký čas na rozjezd?
Mám nastavené standartní podmínky AUTO a 22 C. Asi je to kravina, ale ať jsem chytřejší.
Nikdy jsem tomu nevěnoval pozornost, všiml jsem si až teď po dvou letech, že otáčky ventilátoru topení se mi rozjedou až jakoby se zpožděním... Je to v případě, že auto stojí teď v chladu celý den venku u práce a když ho nastartuju a mám topení na auto, tak chvíli nefouká, až třeba za 1,5 minuty.
Ráno když vyjíždím z relativně teplé garáže, to fouká nebo jinými slovy pracuje hned.
Čím to je? Ten systém potřebuje v zimě nějaký čas na rozjezd?
Mám nastavené standartní podmínky AUTO a 22 C. Asi je to kravina, ale ať jsem chytřejší.
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - B14NEL - CD 600 - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW - A14XER - CD 40 USB - výhřev sedadel a volantu
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW - X16XEL - Hatchback
Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW - A14XER - CD 40 USB - výhřev sedadel a volantu
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW - X16XEL - Hatchback
Myslím, že je to přesně tím co píšeš. Automatika nebude foukat do kabiny studený vzduch, když máš nastaveno 22°. Akorát by teplotu v kabině studeným vzduchem snížila, počká až bude mít vzduch trošku ohřátý. Já mám teď v zimě nastaveno 23° a když auto stálo venku přes noc, tak po ránu začne pořádně foukat až třeba za 5 km.
Astra J Sports Tourer, A20DTH, 2012