Sady slnecnych tienicov na mieru
Re: Sady slnecnych tienicov na mieru
to TomiST - nemáš tam origoš zatmavené zadné sklá?
[b]EX Astra Sportstourer 1.4 103kW [/b]
[size=75]GreyTechnical Cosmo + AFL CD500Navi BThandsfree vyhriev.sedadlá+volant zadné el.okná zadná lakť.opierka FlexOrganizer Alarm park.asist.P+Z zatm.okná dojazd.rezerva 5/2011[/size]
[img]http://images.spritmonitor.de/456530_5.png[/img]
[size=75]GreyTechnical Cosmo + AFL CD500Navi BThandsfree vyhriev.sedadlá+volant zadné el.okná zadná lakť.opierka FlexOrganizer Alarm park.asist.P+Z zatm.okná dojazd.rezerva 5/2011[/size]
[img]http://images.spritmonitor.de/456530_5.png[/img]
- Reklama
jasne, mam zatmavene...ale nestaci mi to. Ked sa opre slnko, detom stale silno svieti. Druha vec, deti mi na vyletoch casto spia v zastavenom aute, kde je sklo dole a lieta tam hmyz atd... toto je viacucelova ochrana
uz som objdnal cez ebay, 137 €, firma Vanstyle-uk, Uv car shades na Astra J ST...
ja mam tiez celookenne tienice. Aj na zadom okne.
Su super hlavne ked otovris okno a nedostane a ti tam hmyz. Inak tie bocne sa nasadzuju zvonka pri stiahnutom okne, dovnutra nikdy nepadnu, ani ich tam vzduch nevtaci keby bolo za jazdy otvorene okno (teda mne sa to este nestalo).
A keby ich dieta chcelo vytlacit von, musia sa trochu ohnut aby sa dali vytlacit (to skor ich roztrhne ). Po obvode je v podstate taky vytvarovany hruby drot alebo ako to mam nazvat, cize cele je to pruzne a je to na takych prichytkach, ktore sa zastrcia do obruby dveri.
Su super hlavne ked otovris okno a nedostane a ti tam hmyz. Inak tie bocne sa nasadzuju zvonka pri stiahnutom okne, dovnutra nikdy nepadnu, ani ich tam vzduch nevtaci keby bolo za jazdy otvorene okno (teda mne sa to este nestalo).
A keby ich dieta chcelo vytlacit von, musia sa trochu ohnut aby sa dali vytlacit (to skor ich roztrhne ). Po obvode je v podstate taky vytvarovany hruby drot alebo ako to mam nazvat, cize cele je to pruzne a je to na takych prichytkach, ktore sa zastrcia do obruby dveri.
Opel Astra J 1.4T 88 kW
mas origo? resp. aku znacku?
A mas ST or hatch?
A mas ST or hatch?
mam hatch, a mam tie Privacyshades co si nasiel na nete.
Ono je to urobene z takej jemnej dierkovanej latky (teda aspon tie moje ) mozno trochu nachylne na zatrhnutie napr. nechtom. Ale mne sa s tym este za 3/4 roka nic nestalo.
Zvonka do auta nie je skoro vidiet, je treba sa prizriet uplne k oknu.
Ono je to urobene z takej jemnej dierkovanej latky (teda aspon tie moje ) mozno trochu nachylne na zatrhnutie napr. nechtom. Ale mne sa s tym este za 3/4 roka nic nestalo.
Zvonka do auta nie je skoro vidiet, je treba sa prizriet uplne k oknu.
Opel Astra J 1.4T 88 kW
ja som nakoniec kupil inu znacku - UV car shades, lebo PrivacyShades este nemaju v ponuke pre ST, ale malo by to byt na 99 % rovnake, co mas ty ..
Tesi ma ze mas s tym len dobre skusenosti
.... a to, ze dnu nie je skoro vobec vidno, som si raz vsimol na jednom Superbecku, kt. malo navyse este aj zatmavene skla (od vyroby na tmavo zeleno) ... a to je zaroven aj to, coho sa asi najviac obavam - ci bude za sumraku/vecer videt do zadu .. cez bezpecnostnu sietku v batoz. priestore + Slnecna clona + zatmavene skla
.... a to, ze dnu nie je skoro vobec vidno, som si raz vsimol na jednom Superbecku, kt. malo navyse este aj zatmavene skla (od vyroby na tmavo zeleno) ... a to je zaroven aj to, coho sa asi najviac obavam - ci bude za sumraku/vecer videt do zadu .. cez bezpecnostnu sietku v batoz. priestore + Slnecna clona + zatmavene skla
ja nemam zatmavene skla a za sera je to uz trochu horsie s vyhladom. Ale zvykol som si. Na zadnom skle zase tienidlo tlmi svetla aut za mnou. A navyse zadne tienidlo je z dvoch kusov, cize vlastne cez stred, kde sa dotykaju tie dva kusy je cierny pas. Aj na to som si rychlo zvykol a nevadi mi to.TomiST píše:ja som nakoniec kupil inu znacku - UV car shades, lebo PrivacyShades este nemaju v ponuke pre ST, ale malo by to byt na 99 % rovnake, co mas ty ..
Opel Astra J 1.4T 88 kW
btw. aktualne maju okrem ineho original slnecne clony v Opli s 36 % zlavou, takze vychadzaju na 80,64 € bocne...tj. cena za ktoru sa daju objednat cez ebay.
skoda ze nemaju aj na ST ...
skoda ze nemaju aj na ST ...
Uz Ti dosli? mne dosli dnes, takze v priebehu tyzdna nahadzujem...Arwy píše:Dnes som objednal origo, tak dúfam že budú OK. Objednával som len na bočné okná kvôli dcére.