Comming a Leaving home
Comming a Leaving home
nazdar borci, vie to opel astra j? aby mi pri odomknutí auta a po zamknutí ostali ešte svietiť svetla... nejako naprogramovať alebo nejako "naučiť"? v predchadzajúcom aute som to mal napojné priamo na stropnu lampičku ale nechcem šprtať mechanicky do noveho auta ďakujem
- Reklama
Re: Comming a Leaving home
Prepáč, že to napíšem takto netaktne, ale "Užívateľsku príručku" k autu si čítal?
Neviem aký máš stupeň výbavy auta, no niektoré výbavy majú niečo také ako "Follow me home" - to je myslím to, na čo sa pýtaš.
Pokiaľ to výbava tvojho auta zahŕňa, tak si to môžeš aktivovať v PC v Nastaveniach, v časti Personalizácia vodičom (u mňa v "Návode" na str. 140) a funguje až tak perfektne, že v letnom období si to preventívne radšej vypínam, aby mi zbytočne nesvietili svetlá, keď je ešte vonku vidno.
Neviem aký máš stupeň výbavy auta, no niektoré výbavy majú niečo také ako "Follow me home" - to je myslím to, na čo sa pýtaš.
Pokiaľ to výbava tvojho auta zahŕňa, tak si to môžeš aktivovať v PC v Nastaveniach, v časti Personalizácia vodičom (u mňa v "Návode" na str. 140) a funguje až tak perfektne, že v letnom období si to preventívne radšej vypínam, aby mi zbytočne nesvietili svetlá, keď je ešte vonku vidno.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
Ja tk mam deaktivovane radsej uplne a navzdy...aby mi kvôli tomu zapinalo xenony.dakujem nie. Su tam hmlovky, denne, odbocovacie svetla a ono to musi pomocou xenonov odprevadit domov. Ako keby ludia potrebovali odprevadit do najblizsej dediny.
OPEL Astra J.....2.0 CDTI 118kW.....6°AT.....r.v. 2011.....http://www.astra-j.cz/viewtopic.php?f=17&t=652
presne tak. preto som to deaktivoval aj ja...
Astra J ST 1,7CDTI Cosmo 9/2011
veľa železa za málo peňazí :)
veľa železa za málo peňazí :)
ma to aj vyhodu, ktoru vyuzije jeden z miliona
na jednom specifickom mieste na rybach, mam tak zaparkovane auto, ze musim do u cka prejst na poloostrov. a sem tam baterka nestaci ked som tam, lebo sa da nabrodit do vody, tak staci tuk tuk a mam osvetlenu celu rieku.
vyuzil som to 2x takze ako pisete, totalna blbost
na jednom specifickom mieste na rybach, mam tak zaparkovane auto, ze musim do u cka prejst na poloostrov. a sem tam baterka nestaci ked som tam, lebo sa da nabrodit do vody, tak staci tuk tuk a mam osvetlenu celu rieku.
vyuzil som to 2x takze ako pisete, totalna blbost
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Taky to mám deaktivováno a to protože mam Bi-Xenony a zjistil, jsem že za tu diobu co Mám Astru J, tak by se mi to hodilo max. 2x
Automobilka Opel tuto funkci prvně nabídla už snad v roce 2008 - 2009 a myslím u modelu INSIGNIA, pak už to přišlo do Astry a pak už na ostatní modely Oplu.
Automobilka Opel tuto funkci prvně nabídla už snad v roce 2008 - 2009 a myslím u modelu INSIGNIA, pak už to přišlo do Astry a pak už na ostatní modely Oplu.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
V pohode mam astru J enjoy + svetla nemam xenon ale klasicke a nemam ani svetelny senzor... Ale viem ze to leaving home funguje ked po vypnuti auta prebliknem dialkovymi svetlami tak mi ostanu svietit niekolko sekund vv podstate mi ide o to aby to robilo stale ci pri odomknuti alebo zamknuti auta (bez stlacania paciek)
ja som to tiez vypol.
ale mam pocit ze cez den to nezapinalo, svetelny sensor to kontroluje.
ale mam pocit ze cez den to nezapinalo, svetelny sensor to kontroluje.
Zafira-C Cosmo 1.4T 103kW LPG ( B14NET ) 8/2015
ex: Astra-G Caravan Classic 1.4 66kw ( Z14XEP ) 9/2005 LPG prerabka 9/2012
ex: Astra-G Caravan Classic 1.4 66kw ( Z14XEP ) 9/2005 LPG prerabka 9/2012
Tak-tak, máš pravdu, no ja to mám "akési" citlivejšie, pretože mne stačí zaparkovať auto niekde vo "väčšom" tieni alebo pod prístreškom na benzínke a už mi to vypína DRL a prepína na stretávacie - a automaticky potom pri vypnutí a uzamknutí auta sa rozsvecovali na cca 30 sek. (neviem presne) stretávacie a osvetlenie zadnej SPZ (to mi svieti aj keď otvorím na diaľku kufor), čo zbytočne vybíjalo akumulátor.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
tak ja se pridam spise na druhou stranu, mam to aktivovane od koupe, a nemuzu si to vynachvalit, pouzivam jak uvitani tak i prodlouzeni osvetleni..... mam to uz tak pres 5 let, denne s autem jezdim, v lete za svetla do prace i domu, ale jaro, podzim a zima porad za tmy...... xenony porad original...