ALU disky a vše okolo - rady, tipy, otázky...
Re: ALU disky a vše okolo - rady, tipy, otázky...
Mali by pasovať - mal som pred časom tu istú "dilému", len opačnú - na aute som mal 17" ALU originál Opel a kupoval som 16" plecháče tiež originál Opel a upevňovacie skrutky som použil tie isté - pasovali a pasujú doteraz (pred kúpou som sa informoval a získal odporúčanie v servise Opel, kde som si zároveň kúpil aj bezpečnostné skrutky na kolesá)
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
- Reklama
tak zaprvy, nemas tam srouby ale matice a zadruhy, budou pasovat...
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Samozrejme že matice, ani som si to neuvedomil - ospravedlňujem sa - napísal som to s "prevážne ľudovo zaužívaným" názvom - aspoň u nás.
- preston1793
ahojte, ukradli mi stredove krytky kolies z originalnych diskov (astra j, 1.4 NET), sice uz mam nove ale nechcem ich tam davat, neriesil niekto z Vas neoriginalne? resp. z coho by mohli pasovat, je to dost nestastny rozmer
Astra 2014, 1.4 NET LPG Cosmo
Ahoj, pokaždé když přicházím k autu trnu hrůzou, jestli jsem se nestal obětí nějakého nenechavce. Na tvém místě bych si objednal nějakou čínu. Tady jich je plno: http://www.aliexpress.com/wholesale?cat ... wheel+caps
Vzpomínám si, jak nám několikrát ukradli poklice z felicie, bráchovi dokonce někdo vyloupl z masky logo... Lidi jsou různí.
Vzpomínám si, jak nám několikrát ukradli poklice z felicie, bráchovi dokonce někdo vyloupl z masky logo... Lidi jsou různí.
Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k Drive
- preston1793
aliexpress/ebay som uz skusal, bohuzial su len 58mm a vacsie (na starsie modely), ja mam 54 resp 53.5 mm vonkajsi priemer a vnutorny cca 47 co je dost tazke zohnat, kazdopadne vdaka za radu
Astra 2014, 1.4 NET LPG Cosmo
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
To jste mě dostali, jak půjdu z prace podívám se zda mi je už někdo nevzal. Případně bych oslovil eshop, kde prodávájí ALU, že potřebuješ pouze pokličky v tomto rozměru a pak bych koupil OPEL znak na nalepil, klidně to může být od jiné automobilky, tak jsme to udělal na Astře G.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Zkusil bych ebay.de nebo ebay.co.uk
ex.Astra OPC 2013 280k 12,2/100 downpipe, HJS cat, M-Tech Byla moc fajn
Fiat Scudo II Multijet 2015 130k 7,2/100
2016 Ford Mustang V8 5.0 14/100 ale ten styl
2017 Ford Kuga 1.5 turbo benzin 7,3/100
www.rcfunrace.cz www.prcars.cz
Fiat Scudo II Multijet 2015 130k 7,2/100
2016 Ford Mustang V8 5.0 14/100 ale ten styl
2017 Ford Kuga 1.5 turbo benzin 7,3/100
www.rcfunrace.cz www.prcars.cz
Zvažujem na zimu kúpu týchto elektronov, nemáte ich niekto na aute, že ako to vyzerá?
mám zimné 18", tak dúfam, že nebude zlou voľbou 18" namiesto 16"
mám zimné 18", tak dúfam, že nebude zlou voľbou 18" namiesto 16"
2011 - Astra J 1.4T Sports Tourer Sport (212 000km)
ex 1998 - Astra G Caravan 1.6 16V (235 000km)
ex 1998 - Astra G Caravan 1.6 16V (235 000km)
Bratm - 18" disky na zimu a na 1.4T? Ja by som nedal 18" ani na leto. Dôvodov sa nájde "habadéj" - aj tu na fóre sa to už rozoberalo - popozeraj niekde - no minimálne nedoporučujem už "len" kvôli namáhaniu jednotlivých komponentov nápravy. Aj ja mám v TP povolené 18" disky, dokonca aj 19", no myslím si, že pre Astru tejto motorizácie (a nielen tejto) je optimálne maximum 17" - no to je len môj názor a nikomu ho nevnucujem.
Ja mám na zimu 16" s pneu 205/60 a leto 17" pneu 215/50 a "nesťažujem si" - mne to vyhovuje aj vlastnosťami aj komfortom jazdy.
V nejakom e-shope som videl takú aplikáciu, kde sa dalo "dosadiť" ALU disky k autu a hneď si videl, ako to na aute vyzerá - popozerám a keď nájdem, tak dám odkaz.
Ja mám na zimu 16" s pneu 205/60 a leto 17" pneu 215/50 a "nesťažujem si" - mne to vyhovuje aj vlastnosťami aj komfortom jazdy.
V nejakom e-shope som videl takú aplikáciu, kde sa dalo "dosadiť" ALU disky k autu a hneď si videl, ako to na aute vyzerá - popozerám a keď nájdem, tak dám odkaz.