Tomiho Astra J ST 1,4T 103kw Cosmo
Tomiho Astra J ST 1,4T 103kw Cosmo
Moja Astricka ...
V podstate standardne Cosmo, len bez cosmodiskov - tie sa mi nepacili, tak som ich ukecal na vymenu za Sport 17
+ par veci navyse:
- cd500 navi
- tmave skla
- flexorganiser sada
+ zimne 16 Mak Skorpio Iron Mirror
V podstate standardne Cosmo, len bez cosmodiskov - tie sa mi nepacili, tak som ich ukecal na vymenu za Sport 17
+ par veci navyse:
- cd500 navi
- tmave skla
- flexorganiser sada
+ zimne 16 Mak Skorpio Iron Mirror
Naposledy upravil(a) TomiST dne 14 bře 2012, 22:00, celkem upraveno 2 x.
- Reklama
Re: Tomiho Astra J ST 1,4T 103kw Cosmo
Krasna panacku, dej i popis
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tieniace sietky
Naposledy upravil(a) TomiST dne 19 zář 2012, 15:42, celkem upraveno 1 x.
Tie sklá sú ako zatmavené? Vyzerajú normálne. Skôr mi pripadajú zatmavené zadné svetlá.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, origo diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
zadne skla su od vyroby tmavo tonovane...
zadne svetla su standard, teda verzia cosmo ich ma tmavsie ako nizsie verzie a sport ma mat este navyse tmave aj predne svetla...
zadne svetla su standard, teda verzia cosmo ich ma tmavsie ako nizsie verzie a sport ma mat este navyse tmave aj predne svetla...
Na rocnej prehliadke som reklamoval vrzganie palubky, ale kedze hovorili, ze treba celu demontovat, tak som sa im do toho nedovolil pustit .. nakoniec som nedavno zistil, ze mi to robi horna konzola, ktora zdruzuje interierove osvetlenie .. este ze som to nenechal rozoberat ...
voskoval som ... vosk od chemickych chlapcov .. Hardcore XXX...