znizeny vykon motora
znizeny vykon motora
dnes cestou do prace pri jemnom predbiehani vyhodilo hlasku znizeny vykon motora.
isiel som 96 tempomat a predbiehal som na 6ke aviu. ale tak jemne, kedze bolo dost priestoru a radi tam meravaju. vyhodil som smerovku pridal plyn a auto nic a vypisalo uz spomenutu hlasku. asi po sekunde sa prebralo a vykon v pohode. odklikol som hlasku, skusal cestou nasimulovat podobnu situaciu aj ostrejsie jazdy, no nic. motor siel v pohode uz.
s autom sme boli v chorvatsku a tankoval som na INE. aj sa mi zdalo, ze auto ma slabsi vykon po par desiatkach km, ale potom v pohode. odvtedy tam je uz pol nadrze shell a zase INU beriem ako na slovensku slovnaft a k tomu to bola i najvacsia benzinka na okolii a auta sa tam tocili. takze neviem ci ta nafta na to moze mat vplyv, ci nieco ine. Mali ste uz niekto takuto skusenost, ci hlasku?
Motor 1,7 cdti 130ps
isiel som 96 tempomat a predbiehal som na 6ke aviu. ale tak jemne, kedze bolo dost priestoru a radi tam meravaju. vyhodil som smerovku pridal plyn a auto nic a vypisalo uz spomenutu hlasku. asi po sekunde sa prebralo a vykon v pohode. odklikol som hlasku, skusal cestou nasimulovat podobnu situaciu aj ostrejsie jazdy, no nic. motor siel v pohode uz.
s autom sme boli v chorvatsku a tankoval som na INE. aj sa mi zdalo, ze auto ma slabsi vykon po par desiatkach km, ale potom v pohode. odvtedy tam je uz pol nadrze shell a zase INU beriem ako na slovensku slovnaft a k tomu to bola i najvacsia benzinka na okolii a auta sa tam tocili. takze neviem ci ta nafta na to moze mat vplyv, ci nieco ine. Mali ste uz niekto takuto skusenost, ci hlasku?
Motor 1,7 cdti 130ps
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
- Reklama
Re: znizeny vykon motora
xavier...kolega mal presne tento problem, pri predbiehani mu to zacalo hadzat auto do nudzoveho rezimu, najprv obcas..neskor sa to stavalo pravidlom, po dlhsom skumani mu jeden mechanik odporucil aby zmenil cerpaciu stanicu (vraj diesel je haklivy)
cuduj sa svete..presiel na OMV a odvtedy sa mu to nestalo
asi je fakt dolezite co tankujes..
cuduj sa svete..presiel na OMV a odvtedy sa mu to nestalo
asi je fakt dolezite co tankujes..
Opel Astra J 1,4T 103kW [9/2010]
Nie si sam co mal s INA problem. Dal is aspon tu ich lepsiu naftu (ta horsia u nas) alebo uplne ten lacny mazut?
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
beznu ich naftu...minuly rok ta ista cerpacka ta ista nafta a v pohode...a na stojane co som ja bol bola len jedna nafta.
Na niektorych maju aj tu lepsiu, tu obycajnu len do Avie alebo traktora.
http://bbj.hu/business/croatia-to-offer ... -ina_97453
http://bbj.hu/business/croatia-to-offer ... -ina_97453
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
snad sa to uz nebude opakovat a chrochtac to bez ujmy prezije
nejak to neriesim, este mam dovolenku a "nema problema"
heh..no mna v clanku zaujalo meno ministra...mam kolegu chorvata a vola sa presne tak
nejak to neriesim, este mam dovolenku a "nema problema"
heh..no mna v clanku zaujalo meno ministra...mam kolegu chorvata a vola sa presne tak
Na Astre F som davno tankoval INA benzin a zle, resp. dlhsie startovala. Po vyjazdeni toho sajrajtu plna nadrz na SK a nikdy sa to neopakovalo. Zial v HR zrusili OMV, kde som potom vzdy tankoval a zostava len INA. Myslim vsak, ze to nie je palivom ako takym ale miestni gringovia to asi krstia. Preto tie problemy. Ja vyrazam 25eho a dufam, ze nenarazim na krstene palivo
Astra J, 1,4 T, 103 kW, Enjoy+, Silver lake, 02/2013
asi dolejem to vif, co susim doma sice je zimne, aleved sa ochladilo tak to bude ok
co najskor to vyjazdi a dopraj mu nejaku fajnejsiu naftu..podla mna sa to uz nezopakuje
a co sa VIF-u tyka, tak nic nepokazis..som ho roky lial do astry G (neviem ci pomohlo, ale problem nebol a mal som dobry pocit)
a co sa VIF-u tyka, tak nic nepokazis..som ho roky lial do astry G (neviem ci pomohlo, ale problem nebol a mal som dobry pocit)
Opel Astra J 1,4T 103kW [9/2010]
uz tam je pol nadrze shell, teda bola uz vtedy, ked sa toto stalo. este doplnim ze okrem hlasenia na stredovom displayi nesvietila ziadna kontrolka. tak dufam, ze sa to uz nezopakuje