Astra ST Cosmo, konfiguracia - vybava - motor
Re: Astra ST Cosmo, konfiguracia - vybava - motor
To misiak.pb: Asi si nemal protekciu ked nemas este auto , ja ho uz mam na predajni a som ho uz aj videl, teda som si ho okukal, takze zuraduju sa papiere a snad ŠT by auto mohlo byt moje
- Reklama
to kolko uraduju? mne doviezli auto na predajnu v stredu (btw. dosiel som nieco podpisat a videl som, ako ide tahac s autami okolo predajne a jedno z nich sa podobalo na moje, takze som bol aj svedkom, jak ho davaju dole a vezu na sklad:)... a bral som ho uz piatok na obed domov...
Tomi a ty si kedy objednaval Auto ??
Uz coskoro
Astra ST 2.0 CDTi 121kw/165k Cosmo, Silver Lake, AFL+USB+Bluetooth, ParkAsiist P+Z, Ergo. predne sedadla,
Astra ST 2.0 CDTi 121kw/165k Cosmo, Silver Lake, AFL+USB+Bluetooth, ParkAsiist P+Z, Ergo. predne sedadla,
Ja so bral auto na druhy den o 16,00. Problem je hlavne v tom ze dealerom nechodia vzdy s autami aj technicaky a potom na ne musia cakat.
[b]EX Astra Sportstourer 1.4 103kW [/b]
[size=75]GreyTechnical Cosmo + AFL CD500Navi BThandsfree vyhriev.sedadlá+volant zadné el.okná zadná lakť.opierka FlexOrganizer Alarm park.asist.P+Z zatm.okná dojazd.rezerva 5/2011[/size]
[img]http://images.spritmonitor.de/456530_5.png[/img]
[size=75]GreyTechnical Cosmo + AFL CD500Navi BThandsfree vyhriev.sedadlá+volant zadné el.okná zadná lakť.opierka FlexOrganizer Alarm park.asist.P+Z zatm.okná dojazd.rezerva 5/2011[/size]
[img]http://images.spritmonitor.de/456530_5.png[/img]
som objednaval zaciatkom Marca a zaciatkom Juna 2011 som ho mal .. presne 3 mesiace, doba na nevydrzanie ..
Ako dlho ste cakali na technicak? Ja uz mam auto na prevzatie asi o 2 dni
na obed som vyzdvihol auto a vozil som sa .. po 3 hodkach volali, ze si mam dojst po technicak...
Tak to je super ze si dlho necakal na ECV
Take nova Astra je uz doma, vyzera super a aj super jazdi - takze som az tak dlho necakal - strieborna metaliza.
Strasne ticho zavidim, postni nejake foto plz
Uz coskoro