Další eLPGéčko Astra ST :D

Ukažte ostatním svoje Jéčko
Xavier

Re: Další eLPGéčko Astra ST :D

Příspěvek od Xavier » 29 dub 2016, 11:26

generali nepoznam, ale ich orientacia je skor na ponukanu cenu. otazna je kvalita sluzieb a pristup pri rieseni skodovej udalosti. osobne povazujem poistovnu za serioznu, ked ma dobru ponuku, ferove ceny a bezproblemove odstranenie skody. a jednoznacne to nemusi byt najlacnejsia ponuka plna nastrah. inak mimochodom pri vypracovani ponuk bez spoluucasti a nastrah, ze nie je tam toto a to mi vysla aktualna poistovna zakazdym najlacnejsie. a po 3och skodovych udalostiach viem, ze pristup je seriozny a bez problemov a rychlo sa zatial vsetko vzdy vyriesilo ohladom poistnych udalosti. co sa birokracie tyka, bol troska zadrhel ohladom prepisu auta a vystupneho listu pre dalsiu poistovnu, kde som mal gapko. no nakoniec pani pochopila, ze prepisom auta z okresu do okresu vramci toho isteho majitela stara poistka zanika, aj napriek tomu, ze je na dobu urcitu a koncila by o 15dni :) samozrejme. v posledom obdobi dam kazdy rok vypoved a dam si spravit novu cenu aj na havarijne aj na gap ;) ale to sme mimo temy
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L

Reklama

Odpovědět