System kontroly tlaku v pneu (TPMS) - druhy par diskov
Re: System kontroly tlaku v pneu (TPMS) - druhy par diskov
mirda: tak to pak dej vedet zda funguji. Rad bych ten problem taky vyresil, ale nechci do toho vrazet 7 tisic za ventilky. To je proste silena cena. Mas uz i tu chytrou krabicku na sparovani?
- Reklama
Až dorazí ventilky dám vědět. Krabičku mám viz. výše (předchozí stránka).
Uz vidim, tu si taky objednam. Koukal jsem kolik za to chteji v pneu servisech a za kontrolu ventilku (ze tam jsou a stav baterie) uctuji 250 Kc a za sparovani 650 Kc. To se ta krabicka rychle vrati
Škoda, že se tady nebavíme o nějakých konkrétních čidlech z Číny.
Na Aliexpressu jsem našel třeba tyhle. Vypadají jako origo viz. obrázky.
Edit: Nemají matice, ale ty jdou koupit i v Oplu (to jsem dopadl stejně). A Rus + Ital tam dali pozitivní feedback, tak asi fachčí. Čtyři za cenu jednoho čidla v Oplu, to by byl dobrý kauf.
Na Aliexpressu jsem našel třeba tyhle. Vypadají jako origo viz. obrázky.
Edit: Nemají matice, ale ty jdou koupit i v Oplu (to jsem dopadl stejně). A Rus + Ital tam dali pozitivní feedback, tak asi fachčí. Čtyři za cenu jednoho čidla v Oplu, to by byl dobrý kauf.
Astra - 07/2015 - 103kW
Na ty jsem koukal vcera. Myslis, ze by na ne fungovala ta krabicka co me nad ni odkazoval "mirda"?
Tohle ti nikdo 100% nezaručí, krabičku jsem také koupil já jako první a všichni ostatní už věděli, do čeho jdou. Někdo musí být první a testnout to. Vzali to dva evropani, nestěžujou si, tak snad budou na 433 MHz, i když s tím frekvenčním přesahem by nejspíš jely i ty na 315 MHz.
Astra - 07/2015 - 103kW
Tak ty ventilky by měli fachat. Číslo ventilku je 13598775 nebo můžeš použít číslo 13581560. Ten ventilek co mi fachá je čílo 13598775 a přišel i s matkou, která na fotce ani nebyla. Na fotce byla fotka jako je výše
mirda: koukam, ze je to od firmy "Schrader", tyhle ventilky presne nabizeji v jednom pneuservisu. Jak jsi zkousel funkcnost ventilku? Musis ho nasadit na pneu a pak nasadit na auto a nebo to jde otestovat bez montaze. Jde mi o to, abych neprezul cely auto a pak nezjistil, ze to nefacha
Zkoušel jsem to spárovat pomocí pípáku. Ventilek jsem měl v ruce a pípak jsem přiložil k ventilku místo ke kolu vozidla. Auto samozřejmě ukazuje tlak 0. Ventilek stál 22,65 E. Bral jsem ho na zkoušku. Objednal jsem další 3 ks ventilků, tak uvidim jstli taky půjdou.