Duke's Astra J B14NET LPG Enjoy
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Re: Duke's Astra J B14NET LPG Enjoy
Tak přesně to mám i já, pokud je motor studený, jak se zahřeje tak hladina stoupne na max.
Co se týka nízké hladiny v nádobce do odstřikovačů, tak by tam mělo vlést cca 5lit. pokud byla zcela prázdná. Pokud v nádobce zůstává cca 0,5lit - 0,75lit, tal to začne hlásit nízkou hladinu vody v odstřikovačích.
Co se týka nízké hladiny v nádobce do odstřikovačů, tak by tam mělo vlést cca 5lit. pokud byla zcela prázdná. Pokud v nádobce zůstává cca 0,5lit - 0,75lit, tal to začne hlásit nízkou hladinu vody v odstřikovačích.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
- Reklama
To si dělají prdel ??? Proč byl nový soft ???Duke11 píše:bylo mi receno, ze vzhledem k tomu ze mam prehrany software, pocitac mi bude ukazovat 3 falesne error cody. Prvni z nich je code 145 (nedostatek kapaliny v nadrzi pro ostrikovace, ten se mi ukazuje od zacatku a byl jsem na nej pri prebirani upozornen), druhy code 3 je nedostatek chladici kapaliny (ten mi vyskocil po ujeti cca 120 km) a treti jeste neznam . Diky
Simca Elyse, Škoda 120 Rapid, Škoda MB 100, Škoda 120, Škoda Forman,
WV Passat IV 1,9TDi combi, VW Passat V 1,9TDi combi,
Opel Astra G 2.0 Di caravan,
Opel Corsa D 1,4 16V,
Opel Astra J Sports Tourer 1,6 CDTI (100kW)
WV Passat IV 1,9TDi combi, VW Passat V 1,9TDi combi,
Opel Astra G 2.0 Di caravan,
Opel Corsa D 1,4 16V,
Opel Astra J Sports Tourer 1,6 CDTI (100kW)
Ok, jeste rozvedu, proc je to tak podelane s tim softem. Kdyz jsem kupoval/vybiral, co chci vse v aute, tak obchodnik automaticky zatrhl sadu Enjoy pro LPG (sada bez palubniho pocitace), aniz by si uvedomil, ze jsem vyslovne pozadoval palubni pocitac (sel obednat zvlast). Ja jsem to podepsal v domeni, ze PP je soucasti (standartni sada enjoy PP obsahovala) a kdyz jsem se na obednavku zpetne dival, co kody vybavy znamenaji, tak mi doslo, ze mi chybi PP. Nacoz jsem volal obchodnikovi a bylo mi receno, ze PP se da softwarove dohrat, coz jsem souhlasil. Pri prebirani mi byl sdelen problem s kodem 145 a ted vyskocil i kod 3 o kterem jsem nevedel.
Code 145 vyskakuje, protoze pry nemam cidlo na mereni vody v ostrikovaci a ted uz ani cidlo na chladici kapalinu
Bude se to muset vyresit, jinac auto budu mit v budoucnu problem prodat, kazdy se tech codu okamzite zalekne.
Code 145 vyskakuje, protoze pry nemam cidlo na mereni vody v ostrikovaci a ted uz ani cidlo na chladici kapalinu
Bude se to muset vyresit, jinac auto budu mit v budoucnu problem prodat, kazdy se tech codu okamzite zalekne.
Astra J B14NET LPG Enjoy 12/2015
To s tym softom je blbe. Zda sa ze to pos*ral obchodnik tym ze zaskrtol sada enjoy pre LPG. A nasledne ked si to reklamoval tak ta oblbol tym ze to sa da dohrat, to este netusil o 3 chybach.
Sprav si na tej nadrzke "ciarku" aby si odsledoval ci sa nestraca voda. Ale sleduj to za rovnakych tepelnych podmienok. Trebars rano pred startom.
Kazdopadne mas viac ako minimum tak sa nemusis stresovat.
Ja som objednaval Cosmo so obsahuje calunenie koza/latka. Obchodnik do objednavky napisal calunenie Lace Jet Black - TADB. Nevsimol som si to. Takze mam iba latku. Nerobim s toho vedu ... Ale ak by som mal zmeneny soft, ktori by ukazoval falosne chyby tak neviem ...
Sprav si na tej nadrzke "ciarku" aby si odsledoval ci sa nestraca voda. Ale sleduj to za rovnakych tepelnych podmienok. Trebars rano pred startom.
Kazdopadne mas viac ako minimum tak sa nemusis stresovat.
Ja som objednaval Cosmo so obsahuje calunenie koza/latka. Obchodnik do objednavky napisal calunenie Lace Jet Black - TADB. Nevsimol som si to. Takze mam iba latku. Nerobim s toho vedu ... Ale ak by som mal zmeneny soft, ktori by ukazoval falosne chyby tak neviem ...
Naposledy upravil(a) mater dne 08 úno 2016, 22:52, celkem upraveno 1 x.
Zafira-C Cosmo 1.4T 103kW LPG ( B14NET ) 8/2015
ex: Astra-G Caravan Classic 1.4 66kw ( Z14XEP ) 9/2005 LPG prerabka 9/2012
ex: Astra-G Caravan Classic 1.4 66kw ( Z14XEP ) 9/2005 LPG prerabka 9/2012
Aha, tak tu je pes zakopany. A tie cidla asi lacne nebudu. Alebo v tom softe sa neda zablokovat sledovanie vod?
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dnes ráno, když auto celou noc stálo, vyfotil, jak jsem na tom já po 13000km, nikde nesleduji, že by chladící kapalina unikala, místo kde pravidelně stojím, tak je suché. Jak se ale motor zahřeje, stoupne hladina na MAX.
Ahoj,
To mater:
S obchodnikem je to presne tak, nejhorsi je, ze jsem nemel zaden papir a nemohl jsem chybu v obednavce nejak podlozit. Cili on mi vysel vstrict s dohranim softu. Zvazuji, ze error code 145 (odstrikovace) jsem schopen ignorovat, ale dalsi errory jiz ne, budu to resit, kdyz si pojedu pro kryt motoru.
S tou carkou to je dobry napad.
Jen pro info, ja jsem mel mit obycejne latkove potahy a neveril jsem vlastnim ocim, mam calouneni kuze/latka. Prijde mi, ze s obednavkama maj nejakej bordel.
To Xavier:
Doptam se, kolik by to mohlo stat. Podle me by to jiz zablokovali, bud to nejde, nebo to neumi.
To Astra - R@SAG:
To jsem potreboval vedet, kolik kapaliny je v nadrzi, ted jsem klidnejsi.
Diky vsem
To mater:
S obchodnikem je to presne tak, nejhorsi je, ze jsem nemel zaden papir a nemohl jsem chybu v obednavce nejak podlozit. Cili on mi vysel vstrict s dohranim softu. Zvazuji, ze error code 145 (odstrikovace) jsem schopen ignorovat, ale dalsi errory jiz ne, budu to resit, kdyz si pojedu pro kryt motoru.
S tou carkou to je dobry napad.
Jen pro info, ja jsem mel mit obycejne latkove potahy a neveril jsem vlastnim ocim, mam calouneni kuze/latka. Prijde mi, ze s obednavkama maj nejakej bordel.
To Xavier:
Doptam se, kolik by to mohlo stat. Podle me by to jiz zablokovali, bud to nejde, nebo to neumi.
To Astra - R@SAG:
To jsem potreboval vedet, kolik kapaliny je v nadrzi, ted jsem klidnejsi.
Diky vsem
Duke - nádržku ostrekovačov by som kúpil aj čidlom na "bazári" - videl som teraz niekde ponuku, čidlo do nádržky chladiacej kvapaliny detto.
V tej nádržke na chl. kvapalinu - čo dal Astra-R@SAG je podľa mňa kvapaliny málo - píše, že vystúpi na max, no posudzujem to "z môjho pohľadu" - mám sice motor 1.6 a pri studenom motore mám kvapalinu asi vo výške deliacej roviny nádržky, no po zohriatí motora stúpne max o 5mm do max.
P.S.: Chlapi obdivujem u niektorých vašu "trpezlivosť a zhovievavosť" voči konaniu poniektorých predajcov a mechanikov - ja keby som vysolil 400 tis. za auto a pre šlendriánstvo nejakého "pikolíka" v predajni či servise mal s novým autom takéto - povedzme - otravné nepríjemnosti (to nie sú poruchy či chyby), tak tam nabehnem a "povešiam ich na kandelábre za g..e, no a predtým budem ešte žiadať kompenzáciu.
Nádržka z bazáru - vidno tam aj to čidlo:
V tej nádržke na chl. kvapalinu - čo dal Astra-R@SAG je podľa mňa kvapaliny málo - píše, že vystúpi na max, no posudzujem to "z môjho pohľadu" - mám sice motor 1.6 a pri studenom motore mám kvapalinu asi vo výške deliacej roviny nádržky, no po zohriatí motora stúpne max o 5mm do max.
P.S.: Chlapi obdivujem u niektorých vašu "trpezlivosť a zhovievavosť" voči konaniu poniektorých predajcov a mechanikov - ja keby som vysolil 400 tis. za auto a pre šlendriánstvo nejakého "pikolíka" v predajni či servise mal s novým autom takéto - povedzme - otravné nepríjemnosti (to nie sú poruchy či chyby), tak tam nabehnem a "povešiam ich na kandelábre za g..e, no a predtým budem ešte žiadať kompenzáciu.
Nádržka z bazáru - vidno tam aj to čidlo:
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
Tak ted babo rad, zda tam mam dolit kapalinu po rysku ci nikoliv. Je fakt divne, ze to zpocatku nedelalo. Kazdopadne poradne zahreju motor a podivam se, jak mi kapalina vysoko stoupne a pripadne doleju.
Priznam se, ze se zatim drzim, ale do chvile nez mi rupnou nervy. Problem je v tom, ze nemam nic pisemne podlozeno a oni to vi, cili snazi se mi takto vychazet vstrict, pokud se to da takto napsat.
Kazdopadne diky k nasmerovani ke koupi chybejicich cidel. Pokud si vzpomenes, kde si presne videl ty soucastky, posli mi linky.
Thx
Priznam se, ze se zatim drzim, ale do chvile nez mi rupnou nervy. Problem je v tom, ze nemam nic pisemne podlozeno a oni to vi, cili snazi se mi takto vychazet vstrict, pokud se to da takto napsat.
Kazdopadne diky k nasmerovani ke koupi chybejicich cidel. Pokud si vzpomenes, kde si presne videl ty soucastky, posli mi linky.
Thx
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Tak zde je čidlo odstřikovačů - http://www.opelmarket.cz/dily/cidlo-hla ... 76-87.html
Podle mě by to čidlo tam měl dát prodéjce zcela zdarma - nevím, ale měl jsem za to, že hlídání vody v odstřikovačích je ve všech Astrách J a už v základu.
Podle mě by to čidlo tam měl dát prodéjce zcela zdarma - nevím, ale měl jsem za to, že hlídání vody v odstřikovačích je ve všech Astrách J a už v základu.