Voda na podlahe
Re: Voda na podlahe
ale riesia. davali tam tesnenie co si pamatam od ludi, co tym presli
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
- Reklama
a nevies ake tesnenie alebo kto tym presiel? Opel mi nic povedat nevie a v tom TSM je len vymena zhoreneho ventilatora.
Astra J - ST - Cosmo, AFL, AGR, CDC - 1.4T NET 103kW 2/2011
Dvaja byvaly kolegoviua boli na tej zvolavacke. Ale oni mali nove auto a boli s tym este niekedy v roku 2012. No oni vodu nemali, len im to robili. Rv mal 2010 ci 2011. Ja som vtedy planoval prve j cko, tak som sa ich pytal na skusenosti.
Mozno predosly majitel to absolvoval, ale kto vie. Ked som pozeral ten mechanizmus ako to funguje, tak sa divim, ze to nezateka pravidelne.
OK takze tu je ten problem aj riesenie.
http://www.vxoc.org.uk/forum/Thread-water-ingress
Ide o to, ze pravy a lavy stierac su spojene ramenom, ktore ide ponad otvor nasavania vzduchu do kabiny. Za urcitych obskurnych okolnosti zacne voda tiect spodkom toho ramena a kvapkat presne do otvoru vzduchu. A hadajte, ako to vyriesili? Stahovadlom (zip tie) za x Kcs. Asi si to opravim sam... Ktovie ako to robili potom na neskorsich autach, ci dostavali tu stahovacku uz z vyroby?
No a tu je postup prac - este pre istotu je tam aj silikon:
http://astraclub.ru/threads/52638-Вода- ... алон/page9
http://www.vxoc.org.uk/forum/Thread-water-ingress
Ide o to, ze pravy a lavy stierac su spojene ramenom, ktore ide ponad otvor nasavania vzduchu do kabiny. Za urcitych obskurnych okolnosti zacne voda tiect spodkom toho ramena a kvapkat presne do otvoru vzduchu. A hadajte, ako to vyriesili? Stahovadlom (zip tie) za x Kcs. Asi si to opravim sam... Ktovie ako to robili potom na neskorsich autach, ci dostavali tu stahovacku uz z vyroby?
No a tu je postup prac - este pre istotu je tam aj silikon:
http://astraclub.ru/threads/52638-Вода- ... алон/page9
tak, ale vzdy treba hladat najjednoduchsie a technicky fungujuce riesenie...jednak by to boli naklady dodatocne pre nich a na druhej strane, ak to vyriesili tak a funguje to, mne je to suma fuk. funkcnost je dolezita.
Zelena sipka - predosly majitel absolvoval zvolavacku - evidentne jedna stahovacka nestaci. Bud se teplom uvolni, ale tomu neverim, alebo voda prejde po druhom ramene stieraca - cervena sipka, ktore je sice dokopca, ale ak je auto nasikmo, tak moze byt aj smerom dole. Dal som stahovacku aj tam.
Primarne rameno, ruzova sipka.
Zlte ciarky su kryt vzduchoveho filtra - je az nad tiahlami stieracov, ktore idu medzi krytom a otvorom do kabiny, co je podla mna KONSTRUKCNA CHYBA. Pridal som este 2+1 kovove stahovacky a zatmelil karosarskym tmelom.
Pre istotu som zatmelil aj box vzduchoveho filtra.
Primarne rameno, ruzova sipka.
Zlte ciarky su kryt vzduchoveho filtra - je az nad tiahlami stieracov, ktore idu medzi krytom a otvorom do kabiny, co je podla mna KONSTRUKCNA CHYBA. Pridal som este 2+1 kovove stahovacky a zatmelil karosarskym tmelom.
Pre istotu som zatmelil aj box vzduchoveho filtra.
BTW: kryt na srobach tlmica netesni a sroby skoroduju:
no a už po utorkovom daždi som včera aj ja nasiel mokru podlahu pod spolujazdcom...
Skusal som sa k tomu dostať, ale neviem, resp. mam respekt pred odobratím toho plastu čo to kryje pod oknom. Odskrutkoval som tie 4 plastové skrutky na krajoch pod stieračmi a v strede nadvyhol som to, ale bal som sa viac aby som to neulomil.
Poradite prosím ako to bezpečne dat dole?
P.S. na tom ruskom odkaze som našiel aj odobratie, ale to musim mať stierače hore, ale tam mi neostanu, vždy sa vratia spať, či musím zhodiť ramienka?
MOC dakujem za odpoved
Skusal som sa k tomu dostať, ale neviem, resp. mam respekt pred odobratím toho plastu čo to kryje pod oknom. Odskrutkoval som tie 4 plastové skrutky na krajoch pod stieračmi a v strede nadvyhol som to, ale bal som sa viac aby som to neulomil.
Poradite prosím ako to bezpečne dat dole?
P.S. na tom ruskom odkaze som našiel aj odobratie, ale to musim mať stierače hore, ale tam mi neostanu, vždy sa vratia spať, či musím zhodiť ramienka?
MOC dakujem za odpoved
ASTRA J ST,Enjoy, 1.6, 85kW, A16XER 06/2012