Opel Astra J - 1.4. Turbo 88 kw - Drive!
Re: Opel Astra J - 1.4. Turbo 88 kw - Drive!
Nesledoval som toto vlakno, az teraz som cital aj popis auta. Mas 6 ci 7 repro? Na zaciatku pises 7 potom 6, tak som zvedavy ci drive ma este po starom 7 ci len 6.
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
ex: Astra J ST 1,7cdti DTS cosmo 2014
ex: Astra J 1,7cdti DTJ cosmo 2012
ex: Astra G 1,6 16v LPG
ex: S105L
- Reklama
Jacku,
právě, že tam na těch lištách byla je oboustranná lepící (3m) páska a lepil jsem to v teplé garáži, až teda potom jsem to vytáhl ven, kde bylo teda chladněji..
Je fakt, že ten vteřiňák je na prd, mám to chycené izolepou teď... Jinak když je odlepený jen kousek a dál to drží jak sv.. , tak se pod ni téměř nedá dostat.
Níže je obrázek vozu a je to ta lišta horní na zadních dveřích za řidičem, boužel, jak jsem otevíral poprvé, tak se více vyhla
A ještě přidávám foto dokupovaných nerezových lišt kolem mlhovek...
A pod přední spz v prostřední masce chromovou lištičku.
Pro Xaviera, no repro mám 4 - ve dveřích, 2 na krajích palubky a 7 je podle mě uprostřed palubky.
Jinak mám jednu z posledních Aster J v hatchbacku, pak už dělalo - dělá jen Combi v J.
právě, že tam na těch lištách byla je oboustranná lepící (3m) páska a lepil jsem to v teplé garáži, až teda potom jsem to vytáhl ven, kde bylo teda chladněji..
Je fakt, že ten vteřiňák je na prd, mám to chycené izolepou teď... Jinak když je odlepený jen kousek a dál to drží jak sv.. , tak se pod ni téměř nedá dostat.
Níže je obrázek vozu a je to ta lišta horní na zadních dveřích za řidičem, boužel, jak jsem otevíral poprvé, tak se více vyhla
A ještě přidávám foto dokupovaných nerezových lišt kolem mlhovek...
A pod přední spz v prostřední masce chromovou lištičku.
Pro Xaviera, no repro mám 4 - ve dveřích, 2 na krajích palubky a 7 je podle mě uprostřed palubky.
Jinak mám jednu z posledních Aster J v hatchbacku, pak už dělalo - dělá jen Combi v J.
Naposledy upravil(a) maartasek dne 22 lis 2015, 22:03, celkem upraveno 1 x.
Skús to ešte s tou obojstrannou páskou, len tu lištu opatrne odohni, dobre odmastí a pokiaľ môžeš, tak to jemne ohrej teplovzduškou a potom prilep pásku a poriadne pritlač. Môžeš to ešte raz trochu ohriať, ale len jemne.
Ja také starosti nemám, auto som už mal aj lištami okolo dverí a aj pri hmlovkách a pod prednou mriežkou.
Ja také starosti nemám, auto som už mal aj lištami okolo dverí a aj pri hmlovkách a pod prednou mriežkou.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
No, to je jasné v tvém případě, když máš Cosmo já to chtěl jen přiblížit Cosmu a hlavně proto, že to vypadá prostě lépe
No, jsem zvědav, jak dlouho to vydrží - zima tomu dává a ještě až do toho naprší? nerad bych to odlepoval, jen skrz jednu lištu - navíc právě zbytek drží dost!
Oboustranou myslíš - 3M pěnovou, 3M vysoce pevnostní VHB, 3M tepelně vodivé či 3M tenké pásky s nosičem?? a nebo nějaké lepší dvousložkové lepidlo na kov, gum atp?
Díky za tip
No, jsem zvědav, jak dlouho to vydrží - zima tomu dává a ještě až do toho naprší? nerad bych to odlepoval, jen skrz jednu lištu - navíc právě zbytek drží dost!
Oboustranou myslíš - 3M pěnovou, 3M vysoce pevnostní VHB, 3M tepelně vodivé či 3M tenké pásky s nosičem?? a nebo nějaké lepší dvousložkové lepidlo na kov, gum atp?
Díky za tip
Aký druh obojstrannej lepiacej pásky to neviem - niektorú z tých prvých dvoch, nepamätám kde som ju kupoval, ale v nejakom obchode s hobby.
K tým reprákom:
Práveže tie prvé Astry J ho tam vraj mali, potom sa začalo "šetriť", nerád to hovorím, no pravdepodobne ten siedmy v strede tam bude chýbať. Veď sa na to pozri, stačí ten kryt trochu pridvihnúť napr. nejakou plastovou kartou (stará platobná) a dá sa pekne vybrať - ja ho tam nemám (kúpené XI/2013 - "vylepšený" facelift, model 2014), no mám len CD400.
K tým reprákom:
Práveže tie prvé Astry J ho tam vraj mali, potom sa začalo "šetriť", nerád to hovorím, no pravdepodobne ten siedmy v strede tam bude chýbať. Veď sa na to pozri, stačí ten kryt trochu pridvihnúť napr. nejakou plastovou kartou (stará platobná) a dá sa pekne vybrať - ja ho tam nemám (kúpené XI/2013 - "vylepšený" facelift, model 2014), no mám len CD400.
OPEL Astra J 1.6 Notchback - Cosmo
maartasek: si si isty? lebo po faceliftove cosmo nema 7 ale 6. prave ten v strede chyba. preto a to zaujalo, ci do drive to davali este
Škoda Scala 1,6 tdi style, 2019
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
No já mám Astru 2 / 2015 vyrobena a má 6 repro, tak ur´čitě má taky pouze 6, nevařím že má 7.
maartasek: Mohu se zeptat kolik tě vyšli ty lišty a kolik to zabralo času to lepení. Já mám sice COSMO, ale jen tak pro zajímavost .
maartasek: Mohu se zeptat kolik tě vyšli ty lišty a kolik to zabralo času to lepení. Já mám sice COSMO, ale jen tak pro zajímavost .
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J / Grandland X + PSA Motory
Tak to bude asi těch 6
Jinak lišty kolem oken mě stály vč. poštovného 3000 kč - 12ti dílná sada. A kolem mlhovek 1500 kč.
Čas už ani nevím, ale když to odmastíš, tak pak to jde celkem rychle
Ale ty vrchy kolem oken jsou dost na přesnost, protože tam jsou prohlejší a náchylnější na odlepení, dole kolem oken a pak ty půlkruhové jsou ok..
Spíše jsem si měl objendat jen na ty spodky zakončené mírným prohnutí, jak na Opel Mokka..
Mám to odtud, krom té lištičky v přední masce - to nikde neměli v čr, takže jsem objednával na Ebay.
http://www.tuning-chrom.cz/opel-astra-o ... 3_315.html
Jinak lišty kolem oken mě stály vč. poštovného 3000 kč - 12ti dílná sada. A kolem mlhovek 1500 kč.
Čas už ani nevím, ale když to odmastíš, tak pak to jde celkem rychle
Ale ty vrchy kolem oken jsou dost na přesnost, protože tam jsou prohlejší a náchylnější na odlepení, dole kolem oken a pak ty půlkruhové jsou ok..
Spíše jsem si měl objendat jen na ty spodky zakončené mírným prohnutí, jak na Opel Mokka..
Mám to odtud, krom té lištičky v přední masce - to nikde neměli v čr, takže jsem objednával na Ebay.
http://www.tuning-chrom.cz/opel-astra-o ... 3_315.html
...
Naposledy upravil(a) maartasek dne 21 srp 2016, 16:12, celkem upraveno 1 x.
Zasmrdět může, při jízdě to nejde poznat, takže občas určitě zasmrdí i při rozjezdu, jen to nevíš.
ex.Astra OPC 2013 280k 12,2/100 downpipe, HJS cat, M-Tech Byla moc fajn
Fiat Scudo II Multijet 2015 130k 7,2/100
2016 Ford Mustang V8 5.0 14/100 ale ten styl
2017 Ford Kuga 1.5 turbo benzin 7,3/100
www.rcfunrace.cz www.prcars.cz
Fiat Scudo II Multijet 2015 130k 7,2/100
2016 Ford Mustang V8 5.0 14/100 ale ten styl
2017 Ford Kuga 1.5 turbo benzin 7,3/100
www.rcfunrace.cz www.prcars.cz